you're like a sugarbomb.


Man blir helt glad av solen.

nytt.


Nytt från H&M. Jag är nöjd. 

Äter massor av glass och pluggar religion med Felicia i det fina vädret.

seize the day.Vi fick åka mustang till Halmstad.

Störthärligt väder mest hela tiden.Somliga somnar i sängen efter en kväll på krogen, andra somnar i trappan. 

Hemma från en helg i Halmstad fylld med skratt, intriger, alkohol, 2-4 timmars sömn per natt, vattenkrig och grillat i mängder. Det har varit underbart soligt och varmt hela helgen och jag har fått färg och massor av fräknar i ansiktet, helnöjd! Väl hemma så fick jag påskägg och ännu mer grillat hemma hos kusinerna.

this can't be the meaning, everthing is just repeating.


I brist på nya bilder så får de bli två från den dag då jag tatuerade mig. Nuförtiden behövs den dock fyllas i en skvätt.

När det bjuds på bakverk, frallor och påskägg fyllda med godis i stort sett varje dag så är det ganska fint att få jobba på BabyBjörn i bland.

söndagsångest.

Beställde smink ifrån engelska sidan E.L.F för någon vecka sedan. Allt kostade mellan 15-30 svenska kronor och det funkar fint.

Första gången på evigheter som jag har söndagsångest, usch! Är verkligen inte sugen gå upp och jobba tidigt i morgon bitti. Tur att det endast är tre och en halv dag.

ledig.

Bild från Hoffmaestro för två helger sedan.

Fredag, helg och påsklov! Skönt med ledighet efter en hektisk vecka. Dock ska jag jobba större delen av påsklovet nästa vecka så mycket ledigt blir det ej. Jag är inte ett dugg sugen som vanligt men pengar behövs!
Idag var även sista ansökningsdagen till högskolan. Jag har sökt till Kalmar, Malmö och Jönköping. Dock vet jag inte ens om jag vill gå på högskolan, jag vet inte vad jag vill alls.

you made me speachless.

Svenska B nationella del 1 avklarat! Endast tio kg plugg kvar att avverka. Inget jag orkar ta tag i idag dock.

it's like having a dream and then realize it was only just a dream.

Trots att jag egentligen inte ville så var jag idag och kapade av några slitna och långa cm på håret. Smärtsamt (det tog lika lång tid att borsta ur mina tovor som själva klippningen) men väldigt välbehövligt då jag inte klippt mig sen september.

inte ett dugg glad.

Alla skriver om hur glada de är för att deklarationen kommit och om alla pengar de kommer att få tillbaka. Men fan, inte jag! Jag, en fattig student, har fått restskatt.
Nu ska jag återgå till plugget, det suger nästan lika mycket som restskatt.

vår!!!!!

Mina nya söta solglasögon.

Nitton underbara grader ute idag och jag, Calle och Erica valde att åka på bio, hur många lingon finns det i världen. Lite fel val av dag kanske med tanke på vädret och men sällskapet var utmärkt! Dock sög filmen.

party all night, sleep all day.


Idag mådde jag bra så jag följde med Calle och Erica till både Värnamo och Gislaved en sväng för att handla kläder till Calle.
Ikväll är det parken igen som gäller med mina fina vänner och Hoffmaestro på scen.

RSS 2.0