onsdag - little is much


Det blev jobb även idag. Jag fick dock smita ifrån några timmar för att ha mattelektion.

måndag - tillbaka till skolbänken.

Första dagen tillbaka i skolan gick helt okej, med undantag för regnet, att jag fick sitta och vänta i skolan en evighet efter att ha tagit bussen (500 fucking kronor fick jag betala för ett busskort och då får jag bara åka 20 fjuttiga gånger) och det faktum att jag faktiskt avskyr matte. Några bekanta ansikten var det i gruppen i alla fall, så det känns skönt att ha någon att prata med. I morgon blir det jobb.

söndag - he trapped me in his heart.

Myser med min finis.

lördag - jag tog första bästa vägen ut när någon bad mig tänka om.

Gotland.

Jag har haft en galen dag i Göteborg med Sandra. Ikea, Nordstan och en helt galen bilfärd med Sandra som chaufför (köra mot rött med polisen närvarande är inget att rekomendera, backa istället tillbaka). En skvätt överaskade blev när vi skulle rulla hem med alla våra shoppingkassor (för många givetvis) och en kille trycktes upp mot ett av fönsterna på McDonalds av ett antal vakter. Många blev förskräckta, ännu fler blev helt till sig och följde efter killen i fråga med ett stort léende på läpparna och mobilkameran i högsta hugg. Ikväll har mamma och pappa har kräftskiva och jag närvarar för omväxlingsskull. Men några kräftor blir det inte varken för mig eller Alexandra, trodde jag. Alexandra käkar kräftor som hon inte sett mat på fjorton år. Skämt åsido, hon gillar kräftor, men inte jag. Bebis kommer senare ikväll när han jobbat klart.

fredag - jag undrade hur mycket ett hjärta egentligen kunde ta.

Bebis har fått jobb och det firar vi lite med mat på Bambu. Mhmm, lövbiff!

08:39 - you are beautiful.


Jag ger dig inte min morgon, inte min dag. du får något så mycket bättre, du får hela jävla jag.

torsdag - you gave me nothing, now it's all i have.

Löning idag och det var den största lönen jag någonsin fått! Mycket välbehövligt! Synd att jag har restskatt, dator, mobilräkning, födelsedagspresenter osv. att betala. Senare idag tar jag med mig bror till Anderstorp för klippning. Även det är mycket välbehövligt.

sommarfika.

Fortfarande sjuk. Ligger hemma och fantiserar om allt gott jag ska äta när jag blir kapabel samt känner smak igen. Mums!

i hope you feel the way i do.Ayia Napa.

Sommaren är över och jag är som vanligt inte redo för höst. Jag måste förbereda mig mentalt i flera veckor innan jag blir tillfreds med tanken på höst. Tråkigt nog så har det inte varit sommar ute alls de senaste veckorna och de få dagar som solen stekt så har jag jobbat från gryning till skymning. Nu blir det inte mer sommar förän nästa år. Utlandsresa?

raindrops keep fallin.Jag vill ha mer sol och värme!!!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Första lediga dagen på fem veckor och jag vaknar upp med världens äckligaste förklylning. Förkylningar är alltid äckliga och jag lyckas alltid få den äckligaste. Efter ett besök på vårdcentralen så har jag även fått diagnosen urinvägsinfektion. Tydligen så lägger mitt immunförsvar ner helt och hållet när jag blir sjuk. Tur att jag fått reda på att jag inte behöver börja skolan förän nästa vecka. Med andra ord har jag gott om tid att tillfriskna och få vara lite ledig.

bebis.Finaste pojken.

the history of love.


Igår hade jag ännu en mysig lördag med min pojke. Det blev en sväng ut till Ängaberget (ett gammalt familjeägt hus) där jag fotade Adam samt hittade en gammal cykel som jag ska lägga beslag på, följt av muffinsbak, följt av öl och grillat och avslutningvis däckade jag på världens finaste axel. Det var även första gången någonsin (?) jag inte närvarade på Bredaryds marknad som ägde rum igår.

brand new shoes.


Jag hade likadana, fast svarta, på balen i början på sommaren. Egentligen känns det ju lite sådär att jag lägger upp bilder på sommarkläder när hösten närmar sig, men jag har så hemskt mycket bilder från sommaren som jag ännu inte hunnit visa, så det får vara sommar ett tag till på min blogg.

jumpsuit.


Jag älskar min korallfärgade jumpsuit som jag köpte för halva priset på Gina Tricot. Egentligen fattar jag inte varför jag köper så mycket nya kläder som jag gör. Visserligen älskar jag kläder, men när ska jag få chansen att ha på mig allt fint, att få visa upp det? Jag menar, jag har ju ingen riktig skola att gå till längre, och det är ju ingen mening att klä upp sig inför jobbet.

äntligen!!!


Nu har jag äntligen jobbat klart mina fem veckor på raken. Jag är ingen jobbmänniska någonstans men dessa veckor har gått riktigt bra då jag delvis jobbat med bra människor. Någon ledighet blir det ändå inte, trots att det var vad jag först trott. Med start redan nästa vecka ska jag börja läsa matte b tre gånger i veckan. Det visade sig att jag kom in på högskolan i Malmö men det är inget jag känner att jag vill. Jag läser hellre lite extra i höst för att förhoppningsvis läsa det jag faktiskt vill till våren istället. Hur som helst, de två resterande vardagarna blir det evetuellt mer jobb. Så jag har lite att göra i höst ändå, samtidigt som det känns skönt att det inte är jobbigare än såhär.

ny dator.


En ny dator blev det, en svart och fin från HP, lite tidigare än planerat då de hade extrapris på den på net on net bara under en vecka. Nästan tusen kronor billigare än ursprungspriset och eftersom jag ändå tänkte köpa just den datorn så slog jag till! Jag har inte ångrat mig en sekund!
Även skrivaren är fixad! Gamla färgpatroner skulle varit felet. Dock är det svårt för mig att tro eftersom det var efter jag köpt helt nya färgpatroner som skrivaren blev knasig. Inget jag kan bevisa dock, utan jag får köpa nya, igen. Jag är i alla fall glad att den funkar.

tell me how's the way to be.


Gotland.

Jag åkte till Isabell efter jobbet idag. Det är egentligen mer än vad jag orkar efter att jag har jobbat, men det var skönt att få träffas och prata efter nästan hela sommaren isär. Lätt värt!

ta min hand eller låt bara bli.Igår åkte jag och bebis till Jönköping där vi köpte skor och kollade på bio, Bridesmaids. Den bjöd på riktigt många skratt, helt klart sevärd! Vi hade en sån mysig dag och jag är så himla kär! Idag är jag helt själv och jag ska inte göra ett dugg! Det var ett tag sen sist, men ack så skönt det är.

exhausted.


Det är så sjukt utmattande, både fysiskt och psykiskt, att gå omkring och oroa sig jämt. Att inte ha någon aning om vad som sägs bakom ens rygg, att inte ha någon aning om vad som egentligen händer. Falska människor vet man aldrig vart man har dem och man har ingen aning om vad de är kapabla till att göra för att förstöra för någon annan.

krångel.

När jag äntligen får tummen ur och köper nya färgpatroner till min skrivare så ska den givetvis inte fungera. Dessutom håller min bebis/systemkamera på att ge upp (efter att jag släpat med mig den på åtskilliga äventyr och behandlat den oförsiktigt vid tillfällen) och jag som tänkte prioritera ett köp av en ny dator då min är gammal och rutten. Materiell olycka?

we might not have tomorrow


Jag åkte på att jobba en vecka till, vilket jag faktiskt var förberedd på med tanke på hur mycket de har att göra. Trots att jag hade mina aningar så blev jag lite besviken då jag längtade efter nästa veckas ledighet samt att få mysa lite extra med min pojke, men det blir mer pengar till mig. Jag ska belöna mig själv med lite fina saker och sedan försöka lägga undan en summa pengar.

mer nytt.
Jag har, som tidigare nämnt, mängder med shopping att visa och här är lite som jag köpte i början utav "sommarlovet".

jag har alltid hållit hårt om dem jag inte orkat med.


Hur livet ser ut just nu:
Jag myser med min fina pojke, funderar över hur livet ska se ut i höst, jobbar minst nio timmar om dagen och spenderar kvalitétstid med mig själv. Jag har fullt upp med att pussla ihop mitt liv, bit för bit. Allt är inte som det ska vara.

dream machine.


Jag har haft en sån mysig helg! I fredags kollade jag och Adam på 'Barnen i Bullebyn' hela eftermiddagen och käkade urgod vaniljsås med blåbärspaj. Igår/i lördags så blev det en tripp till Ullis med hela familjen + Adam och Tobias flickvän följt av en båttur med Calle och några till. Vi åkte ring efter båten samt grillade på en ö. Fint och problemfritt! Tur med vädret hade vi också. Nu återstår det en söndag i sängen med Adam innan det blir jobb en vecka till, den sista veckan.

RSS 2.0