uppsnärjd i det blå.

Påväg till Gotland.

36 grader och stekig sol utomhus, och vad har jag gjort hela dagen? Jo, suttit och packat om fem pallar med bärselar till Canada. Jobba är inte så farligt nu för tiden men när det är strålande sol och tropisk värme ute (som det förövrigt inte varit på flera veckor), så vill man allt annat än att sitta inne.
Förövrigt så var det grill med familjen Ståhl häromdagen. Trevligt tills jag var tvungen att gå och lägga mig.

borås.
Dessvärre så tog jag inte med mig min systemkamera til Borås så de bilderna som bjuds på är tagna med iphonen.

Jag och min fina spenderade hela gårdagen i Borås. Först gjorde vi en avstickare till Lager 157, väl i Borås så var vi en sväng på Knalleland så jag kunde köpa ett nytt skal till mobilen plus annat, följt av några timmar på djurparken, som förövrigt kan ha varit det bästa på hela sommaren, och avslutningsvis den sista Harry Potter-filmen på bio. Man kan ju aldrig förvänta sig att en film ska vara lika bra som boken (tyvärr) och trots att det även gäller Harry Potter så gör han mig då aldrig besviken. Harry alltså.

silent my song.Jag jobbar mest hela tiden. Hela veckan har jag börjat en halvtimme tidigare, om jag orkar så ska jag fortsätta så resten av sommaren. Det har dessutom blivit en hel del övertid (igår jobbade jag i tolv timmar) då de har så mycket att göra. Jag är helt slut när jag kommer hem på dagarna och har knappt ingen tid över alls. Trots det är jag faktiskt ganska nöjd just nu. Jag måste inget annat än att gå upp tidigt på morgonen och jobba, sen åka hem och gå och lägga mig.

små saker.Små saker som gör det lite lättare:

+ Fantastiska ljudböcker som gör att jobbtimmarna nästan rusar iväg.
+ En mormor som lagar matlådor till jobbet så man slipper slita med det själv kvällen innan.
+ Somna på en fin pojkes axel så att man kan vakna nöjd och belåten innan man beger sig till jobbet.
+ När H&M's höstkatalog trillar in och man kan fördriva en hel kväll genom att bläddra i den i kryssa för allt man vill ha.
+ Choklad. Det är alltid bra, inga undantag.
+ När lönen äntligen trillar in och man fattar varför det är man jobbar.

lite nytt.

Har som vanligt handlat alldeles för mycket nu i sommar och här är lite nytt från några veckor tillbaka. Har en hel del mer att lägga upp när tid finnes.

äntligen helg!Ayia Napa.

Jag uppskattar nog aldrig helger (all ledig tid egentligen) så mycket som när jag jobbar. Det är ljuset i en onödigt lång, mörk och mödosam tunnel. Hur som helst! En snabbvisit på Ullis blev det igår efter jobbet följt av mys i Calles sommarstuga. Vi var ett gäng som drack öl, grillade och spelade geni. Precis som jag gillar det mest! Denna dag är mulen så den ska jag och bebis spendera i sängen, Harry Potter-marathon ska det bli, med en liten paus för födelsedagsfirande hos farfar. Godis och nya högtalare har vi laddat upp med. Bebis köpte nya till mig i Ullis då han lyckats ta sönder min gamla.

count your blessings.

Kom hem från Gotland i söndags, som förövrigt var hur mysigt som helst (har massvis med bilder att visa), och sedan dess har jag hängt med norrmännen hos mormor, myst med min fina och bara jobbat. Med andra ord är det slut på allt vad sommarledighet heter, men pengarna rullar in som de ska. Och tur är väl det för jag har inte precis snålat de senaste veckorna, riktigt mycket shopping har det blivit.

away i go.

Denise bild, tagen i Ayia.

Jag rullar ner till Halmstad några dagar för att festa med ett gäng pojkar. Kommer hem någon gång under lördagen endast för att packa om väskan, för på söndag morgon rullar jag vidare till Gotland en vecka med stora familjen dvs. familjen Svensson x2. Jag har planerat att fylla minneskortet på kameran tills dess jag kommer hem till Reftele city igen.

jeansväst.


Jag köpte en jeansjacka som jag klippte av armarna på, den blev mycket finare än de jag provat i butik.

Idag har jag återställt mitt rum efter fönsterbytet, sedan rullade jag till Gislaved en sväng för att umgås med mina tjejer från MP. Om man bortser från att jag blev tvingad till att kolla på fotboll så var det mysigt med godis och snack. Efteråt rullade jag vidare till min fina.

sommarkänsla.
Trots det faktum att jag blir fruktansvärt rastlös av att ligga rakt upp och ner och steka så är det så härligt med sol och värme! Enda nackdelen är de hemska pigmentfläckarna jag får när jag stekt lite för länge.

i put some new shoes on, and suddenly everything felt right.


Jag blev utslängd från mitt eget hem i måndags-tisdag då de skulle byta fönster samt dörrar i hela huset. Riktigt fint blev det, jag älskar nytt. Altandörren vars glas var sönderslaget sen en utav mina hemmafester några år tillbaka har ersatts med maffiga dubbeldörrar.

what have i done to fall so hard for you?


Jag spenderar min tid med den finaste pojken. Idag har vi varit på Liseberg. 27 grader varmt och jag mådde illa redan efter första karusellen, men annars var det bra. Vi rullade förbi IKEA en sväng på hemvägen och köpte nya dunkuddar samt sängkläder till min säng.

party boat.
De allra sista bilderna från resan till Ayia. Dessa är från partybåten.

pubcrawl.

Jag upptäckte att jag hade fler bilder ifrån Ayia Napa att visa. -Grabbarna Grus drog omkring oss på de bästa klubbarna i Ayia där vi fick dansa som sjutton.

östra stranden.Vi lånade bilen av mamma under tiden hon jobbade igår och åkte ner till Halmstad för att sola vid havet. Och sol fick vi också, helt stekt blev jag. När vi kom hem så var så sega att vi däckade på stört. Jag hann inte ens smaka på de jordgubbarna jag köpte efter att åkt till fyra olika mataffärer och letat, helt slut överallt.
Idag däremot är det mulet ute igen, lite skönt att vila från solen.

RSS 2.0