karnelevalen 2011.det handlar om dig.Bilder tagna under vår långa vandring till busstationen.

Sista dagen i skolan någonsin idag. Svårt att fatta. Ikväll beger vi oss ut till Mia och pyntar flaket för i morgon tar vi studenten!!!

du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort var du bor.


Massa att fixa inför student och bal, hela dagen har ägnats åt detta. Passade även på att äta lunch-buffé på Lilla Krogen med Denise när vi var inne i Värnamo och handlade. Den tid jag får över spenderar jag med en finis.

hemma.


Kom hem från Ayia i fredags men har inte haft tid att skriva då det var karneleval hela dagen igår och massa att fixa idag. Hur som helst så har vi haft en kanonvecka i solen och askan från vulkanen i Island blåste bort så vi kunde åka hem. Dock funkar det inte att berätta vad som hänt så det blir endast bilder inom kort.
Karnelevalen igår gick dock åt skogen; det regnade, blåste kallt, folk var allmänt sura och i slutändan så fick vi inte ens några poäng utav juryn.

ayia napa.


Idag drar vi till Ayia Napa!!! Efter att ha kört på högsta växeln i ungefär två veckor utan uppehåll så känns en vecka av sol, bad och fest i fina vänners sällskap ganska välbehövligt. Hemma igen lagom till karneleval, student och bal. Fint ska det va.

kyss mig ömt och brutalt.


Efter filmfestival i skolan som sammanfattade våra två år av rörlig bild (Arne bjöd på fika som inte var för gammalt för omväxlingsskull) så rullade jag till Ullis med Dennis och Sandra för att inhandla nödvändigheter. Dock valde födelsedagsbarnet Felicia att stanna hemma, grattis igen i alla fall min vän.

pluggfri.Två bilder från en vistelse på parken för ett tag sedan.

Prov i etik avklarat och den sista uppgiften i psykologi inlämnad, vad har jag nu att plugga? Svar: ingenting! Fan vad skönt!!! Nu ska jag rulla iväg och testa balfrisyrer hos Rosita.

you put the happy in my ness.

Två bilder på Sandra och mig från lördagskvällen hos Dennis.
Gott att vakna upp med världens halsont och en täppt näsa samma vecka som vi åker till Ayia Napa. Det anser jag att jag inte gjort mig förtjänt av.
Två bilder på Sandra och mig från lördagskvällen hos Dennis.

Typiskt att man ska vakna upp med världens halsont och en helt täppt näsa samma vecka som vi åker till Ayia Napa. Har jag gjort mig förtjänt av detta? Att jag tvingas gå i pissregn till skolan gör inte saken bättre.

bebis.I fredags kom mamma och pappa hem med en bebis. Billy heter han och han är hur busig som helst.

please don't talk about me when i'm gone.


Övernattade i Gnosjö och kollade på Eurovision med Dennis och Sandra innan vi rullade hem. Minns inte senast jag kollade på det. Nu har jag tusen saker som måste fixas innan vi åker på fredag. Den kommande veckan blir den sista på gymnasiet.

please know that i'm yours to keep.


Jag har varit i Jönköping en sväng i eftermiddag men fann ingenting av det jag letade efter. Kvällen spenderar vi i Gnosjö hos Dennis där fint sällskap väntar.

abbe.


Älskade vän, jag kommer att sakna dig så mycket ♥

alla stirrar, ingen ser.


Jag återupptäckte min närbildslins häromdagen.

Jag har stekt i solen hela dagen och nu ska jag plugga. Livet känns fint trots allt som händer omkring mig.

fina saker en lördag i maj.


Att bli väckt av att en söt pojke pussar mig på pannan, att steka ute i solen som är tillbaka, att äta massor av blåbärsmuffins följt av god mat hos min underbara mormor som fyller år.

mer tatuering.


Bild på mig som jag stal från Sandra.

Nationella i engelska följt av nationella i svenska. Allting kretsar kring plugg men vad gör det? Skolan är ju alldeles
strix slut! Endast tre och en halv vecka kvar, två och en halv vecka för oss som åker till Cypern.

words.


if your first lie don't succeed, lie again.

Snö i maj? Det vägrar jag att gå med på!

my heart was never pure.


Vi redovisade projektarbetet idag och känslan av lättnad är underbar!

tell me how's the way to see.
Riktigt lyckad kväll igår med tjejerna (samt två pojkar) trots små incidenter. Störtfina vänner! 
Idag är det endast en månad tills vi tar studenten. Det är läskigt hur fort tiden går. Idag har jag även fått nya gratis sms, finally!!!! Jag har slösat skamligt mycket pengar på sms under denna veckan som jag varit utan gratis.
Nu ska jag skriva klart min projektrapport, som ska in i morgon, om jag så ska sitta uppe hela natten.

RSS 2.0