fredag - when the summer comes the an end.


Fårö, Gotland.

Det har varit tjugo grader varmt ute idag, störthärligt såhär i slutet på september, och pappa har grillat extra gott då vi har lite kalas idag igen. Jag har legat utslagen i sängen större delen av dagen, vilket jag i stort sett alltid gör efter jobbet (när man väl lagt sig i sängen och slappnat av så kommer man inte därifrån) och ska snart åka och sova hos min pojke. En vanlig fredag ungefär.

onsdag - dagens höjdpunkt.


Jag hittade hundra kronor på marken när jag tankade.

tisdag - must everything you do make me wanna smile.

Jag kom precis hem från jobbet och nu måste jag stressfixa en massa (tar mig tid till att skriva detta så att alla får veta) så att jag sedan kan åka och pussa på min pojke en skvätt. Okej, hej då.

måndag - grattis mamma.

Idag är det min vän och underbara mammas tur att fylla år, 40 år. Hon tog ledigt från jobbet dagen till ära så efter min mattelektion åkte vi till Värnamo för shopping och fika. Mysigt! När vi kom hem så blev det tårta (igen). 
Vad det gäller matten så vill jag helst bara ge upp, slänga allt åt helvete och låtsas att det aldrig hänt. Synd att kursen är viktig för mina framtida studier.

söndag - wake up is the best way to make your dreams come true.


Sandra var precis här och vi bokade samt betalade vår resa. Den 30 november åker vi!!!! Denna söndagens övriga timmar har jag spenderat med matteboken, prov på torsdag. Det måste gå bra! Jag måste bli bra!

Update: Yes, det gick bra!!! 'Pusta ut och börja ladda inför nästa prov'.

lördag - evacuate the playground.


Precis utanför håller de på att gräva upp den gamla lekparken. Det man numera ser när man tittar ut är högar med jord och ett gäng industrier. Inte så rockigt. Nu ska jag snart åka iväg till farfar och fira hans sambo för att sedan komma hem och fira lillasyster, mamma och morfar. Kalas!

fredag - grattis lillasyster.

Lillasyster fyller 13 år idag så ikväll blir det extra god mat, tårta och så. Förövrigt så har jag sovmorgon/är ledig idag. Man kan ju tro att man ska kunna sova lite extra efter att ha gått omkring som en zombie hela veckan, men icke. Inte heller en chans till att somna om. Lön idag i alla fall.

torsdag - du vill veta vad jag känner, men ingenting känns.
Jobb precis hela veckan kombinerat med skola och andra saker som tillhör vardagen har gjort att jag inte fått njuta så mycket av att ha huset tomt som jag brukar. Annat har jag varken orkat eller hunnit med. Jag får dock lite ångest över att jag slösar min tid på det viset, men jag får väl leva en annan gång.

ny hoj.

Pappa kom hem med två nya cyklar till mig, varav en av dem hade jag redan spanat in uppe i ett skjul på Ängaberget. Dock måste de ju givetvis rustas upp en skvätt innan de kan användas.

the last days of summer.life should never be about getting through the day,
it should be about never wanting it to end.

söndag - det finns tid att falla fritt.


Syskon.

Jag och mina syskon är föräldrarlösa den kommande veckan då båda våra föräldrar är utomlands och jobbar. Skönt att få ha bilen alldeles själv hela veckan, oskönt att den bestämde sig för att gå sönder idag. Då är mormor extra bra som lånar ut sin bil tills våran är fixad. 

lördag - höstmorgon.

Vädergudarna måste läst mitt föregående inlägg för både igår och idag har solen skinit. Dock var det bara var tre grader när jag skulle åka till jobbet igår, likaså när jag skulle åka hem från min pojke idag. Men bortsett från kylan så var det så himla fint när jag åkte hem så jag hämtade kameran, åkte tillbaka och tog en massa bilder. En riktig höstmorgon.

torsdag - tre.


Tre bilder från balen i juni. Fin kväll.

Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt trött jag är på detta ständiga regnande. Ja, det är mysigt om man är inomhus, men vem sitter inne 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan?!

tisdag - the only way is up.


Jag har inte så mycket att skriva här mer än att det blev inget jobb för mig idag- ångest!

måndag - nobody said it was easy.


Ingen sovmorgon idag trots att jag inte börjar förän elva. Jag sov hos min bebis och var tvungen att åka vid sex för att lämna tillbaka bilen till mamma. Jobbigt eftersom jag inte sovit ordentligt på flera dagar, värt mödan eftersom jag fick världens mysigaste sov-sällskap (trött och lycklig tjej). Jag köpte i vanlig ordning med mig lunch i väntan på bussen hem från "skolan" som jag åt i sängen och har sen dess inte rest på mig för annat än att kissa.

lördag - tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.Jag hade planerat att sitta inne hela denna lördag och plugga matte, och tro det eller ej (det säger jag mest till mig själv eftersom jag knappt trodde mig själv när jag planerade in plugg på en lördag), men jag fick faktisk en del gjort. Ångesten stillades avsevärt. Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen med två vänner vid namn Ben & Jerry. Jag sover ensam eftersom min bebis jobbar, vilket han gjort hundra helger i rad nu. Trots det har jag verkligen inget emot att vara ensam. Jag har alltid tyckt det är skönt att spendera tid med mig själv och göra vad jag själv känner för.

lördag morgon.

Jag jobbade igår och efteråt åkte jag till Sandra och gjorde upp lite planer. Dagen avslutade jag hos min fina. Vi lagade mat, kollade på skräckfilm (jag hatar skräckisar, men jag lät mig övertalas) och myste hela natten.

höstgarderob.

Efter två galna shoppingturer så har jag uppdaterat höstgarderoben lite. Jag är riktigt nöjd! Mer kommer.

tisdag - fields of gold.Jag har jobbat idag. Har jag tur så får jag jobba varje tisdag och fredag då det har ont om ordinarie personal och massor att göra. Det blir jobb även imorgon, med en  liten avstickare på ca tre timmar till skolan (mattelektion).

måndag - vädret suger och matte suger.

Jag är redan sur på matten (andra veckan) och jag hänger inte med i det tempot vi förväntas jobba. Dock måste jag rycka upp mig och se till att göra det! Det får inte sluta som förra gången. Att gå till och från skolan i pissregn gör det hela inte bättre. Att dessutom behöva vänta en timme innan och efter skolan gör det om möjligt ännu sämre. Så mycket tid som går till spillo. Resten av tiden utnyttjar jag helt fel. Jag har skrivit ut ca 150 bilder och krånglat med att försöka få in ljudböcker på iphonen, (den dumma telefonen hittar dem inte på datorn) när jag egentligen behövt göra just matte.

new in.Allt från gina tricot. Nöjd!

Min fina pojke/bebis/finis/Adam (kärt barn har många namn) åkte precis och jag måste strax sätta i gång med städning och matteplugg. Med undantag för att jag har en enorm godispåse som mamma inhandlade på Hemmakväll åt mig igår, så kommer nog inte min kväll bli roligare än så.

lördag - tell me how's the way to be.

Jag och Alexandra i Gotland.

Jag har haft en mysig dag vandrandes på Växjös gator och på Grand Samarkand tillsammans med mamma och syster samt Alexandra och hennes mamma. En del shopping och den obligatoriska shopping-lunchen på McDonalds.

fredag - come around sundown.


Bara för att man jobbar färre timmar på fredagar så betyder det inte att dagen går fortare, men jag gillar att jobba en dag då och då. Jag hinner inte bli lika trött på det då, trots att jag jobbar betydligt mer nu än innan. Dock har jag ännu inte hunnit få någon rutin på livet. Jag lever fortfarande som om det vore sommarlov, trots att hösten är på ingång. Skärpning!
Nu ska jag äta tacos (favorit) och till efterätt har jag blivit lovad pussar och choklad (favorit 2) hos min fina pojke.

nyklippt.


Hela längden på mitt hår klipptes av, och jag som för omväxlingsskull lyckats spara ut det en bit. Men i det stora hela så känns det betydligt fräschare, då det var allmänt slitet, tunt och äckligt mot slutet, och jag är nöjd! Lite väl vilt tuperat på bilden kanske.

snopp.

Det började med att av jag och Adam kollade på en av Twilight-filmerna, den där Bella får en varg av Jakob som han gjort själv. Jag sa, mest på skämt, att jag skulle vilja ha en sån, fast en snopp. Några få dagar senare får jag en present av Adam som innehåller inget mindre än en snopp som han täljt alldeles själv. Knasiga, fina pojke.

nytt linne.


RSS 2.0