20:29/när vi var ute med adams båt förra helgen

 

lördag/happyface

I torsdags körde jag mamma till jobbet och rullade sedan vidare på ensamroadtrip till Kalmar där jag lämnade av mitt bohag som jag haft med mig över sommaren, fyllde upp kylskåpet inför kommande skolvecka, vände upp och ner på min lägenht, köpte en ny hoj och gjorde i samma veva mig av med en av mina gamla (känns lite väl ambitiöst med tre cyklar), och med mig i bilen hem fick jag min bästis Nora som jag inte träffat på hela sommaren. Under helgen har vi hunnit med en sväng till Ullis, middag hos min farfar, marknad i Värnamo, middag på Bambu med A, bokning av en resa till London och fika med Hanna. Imorgon kramar jag världens bästa mamma och pappa hej då och sedan åker jag och Nora hem till A varifrån vi även tar tåget tillbaka till Kalmar igen. Snyft, hej då. 

fredag/bondelid


torsdag/put a pretty dress on

Jag har spenderat en sista sommarkväll hos A där jag fyllde magen med gifflar, lutade huvudet mot soffkuddarna och vilade ögonen på en skräckis. You heard me! Jag som ALDRIG kollar skräckisar har efter ett antal skräckisar under hot och tvång faktiskt börjat gilla dem. Vi har avverkat jeepers creepers, the chainsaw massacre, the last exorsism och någon kannibal film som jag inte minns namnet på. Och som alla andra människor säger som kollar på skräckisar; fy fan vad korkade huvudpersonerna är! Gör precis det motsatta av vad dem borde så de dör. 

onsdag/kvälldopp med Isabell

 

tisdag/den här platsen är någonannans, jag måste hitta ut, hur ska man älska någon som har älskat någon annan förut

NU har jag äntligen avverkat den sista dagen på jobbet den här sommaren och nu har jag semester i fem hela dagar. Jag fick hela tiden förlängt och har därför bara fått 2,5 veckas ledigt denna sommaren. Dock blir det inte en så värst slapp semester dessa fyra dagar då jag har tusen saker att fixa inför skolstarten och återvändandet till Kalmar. Sommaren är över och skolan börjar igen = ÅNGEST!

måndag/white blouse

Jag hittade den perfekta vardagsblusen inne på Zara. Funderar även på att den köpa den i svart.

19:42/instagram


söndag/i don't see what anyone can see in anyone else, but you


fredag/in a white dress

Tack gode gud för helg, äntligen får jag sova.

17:51/perfect bag


torsdag/you can close your eyes to the things you don't wan't to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel

 

18:29/jag ska sakna dig i morgon

Igår passade jag på att kapa av håret en bit innan avfärden till Kalmar (vägrar att klippa mig hos någon annan än Monica). Jag är dock lite sugen på att spara ut mitt hår en bit, men det var både (av)slitet och tunt så en klippning behövdes, och nöjd blev jag! Efteråt åkte vidare jag till A där vi åkte båt och spelade baseball. Jag ägde inte, men kul var det, konstigt nog. Dagen innan hängde jag med Calle och Isabell, vilket var supermysigt såklart!

17:48/be the type of person that you want to be friend with 

tisdag/säsongens sista jordgubbar
17:48/no words needed


söndag/motljus


Jag är såååå trött och har ont både i kropp och knopp, vilket inte är askonstigt med tanke på att jag yrat runt och hittat på massor av saker och inte prioriterat vila och sömn på minst två veckor. Med andra ord ska jag ägna denna söndag åt att inte göra någonting och det ska bli så tråkigt, men framförallt skönt! Tänkte nätshoppa (fördelen med att jobba hela sommaren), ta igen de serier jag missat och äta godis. Förhoppningsvis är jag inte helt slut på jobbet i morgon innan den nya veckan ens börjat. 

 

lördag/don't count the days, make the days count

 
 

15:16/you won't find the right one if you don't let go of the wrong one

Hemma från jobbet och jag är helt slutkörd efter denna vecka. Dock finns ingen tid för vila då jag alldeles strax ska rulla till Ullis med A och ikväll ska jag, Isabell och Calle åka till Halmstad och kalasa. Vi har bokat in oss på hotell och blir borta större delen av helgen. Känns rätt fint faktiskt!

fredag/a little more fancy


torsdag/white, mint and gold
onsdag/längtan

I september åker vi! 

15:11/dots


tisdag/the mind asks the questions, the heart has the answers

 

måndag/never allow yourself to be defined by someone else's opinion about you

Tog bilen ner till Kalmar i fredags tillsammans med A. Fixade lite i lägenheten inför hösten, hämtade lite böcker och kollade in sista dagen av stadsfesten. Köpte hem frukost i form av våfflor då kylen ekade tomt. Supermysigt var det! Fick även agera fyllechaffis, gratis än så länge. Väl hemma igen så kom Sandra förbi och vi bokade äntligen in en liten resa efter flyktigt planerande hela sommaren. Snart åker vi! Det var väl i stort sett det hela. Har inte sovit ett dugg på hela helgen dock så livet rockade inte asmycket när släpade mig upp ur sängen halv sex i morse för att jobba. 

söndag/slappt


17:23/jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar de mig eller så lämnar jag dem


fredag/time to pretend again


Idag har jag avverkat min sista arbetsdag för den här sommaren och ska nu passa på att njuta av varenda minut som är kvar av sommarlovet! Nej, jag skojar bara. Det är skitmycket att göra på jobbet och bara den här veckan har jag jobbat fyra timmar övertid så jag ska jobba nästa vecka med. Mitt dåliga shopping-samvete börjar åtminstone stillas vid det här laget. Fast sen får det vara nog då jag bara har en vecka kvar av oplanerat frihet kvar hemma i Reftele och den vill jag ta vara på. 

torsdag/kompis

 

onsdag/i love you like i mean it


tisdag/by the beach

 

18:00/we are what we are

I ett försök att hålla kvar sommaren ännu ett tag så gick jag och köpte mig ett par loafers från Novita. Fördelen med dessa är att de är i mocka och då är ganska varma, vilket innebär att jag kan använda dem en bit in på hösten också. 

söndag/this is what it feels like


16:17/summer

Löven på träden längs med vägarna har börjat gulna, kvällarna blir svarta och kyliga tidigare och det faktum att det där extremt efterlängtande tre månader långa sommarlovet börjar lida mot sitt slut smyger sig på. Jag är i vanlig ordning inte redo att säga adjö till sommaren och hälsa hösten välkommen, och jag är framförallt inte redo att lämna livet i Reftele för livet i Kalmar (även fast jag längtar pyttelite efter vardagen där). Det är verkligen två helt olika världar, båda bra som dåliga. Det är idag 30 dagar till skolan börjar och det är så himla mycket jag vill hinna med på de dagarna. Jag vill jobba mer, jag vill ligga på Östra stranden i Halmstad en hel dag följt av öl på after beach på Tylösand, jag vill åka utomlands, jag vill mysa och jag vill ha fler grillkvällar där vi envisas med att sitta ute på altanen trots knotten för att det är ju trots allt sommar. Vädret de senaste dagarna har varit av det kalla och regniga slaget, men jag hoppas på en vändning inom kort så vi får njuta en stund till av den underbara sommaren!

lördag/sometimes your words makes me happy, or angry or sad

Jag har gått och införskaffat mig en långkjol som kan vara ett av världens skönaste plagg. Vet dock inte riktigt om jag tycker de är snygga eller bara fulsnygga, men jag tänkte att jag provar lite ändå. 

fredag/jensens böfhus

Medan ni sitter och tittar på min goda middag så befinner jag mig på grillfest. Alltid lika uppskattat under sommaren. 

15:08/familjen svensson

Två familjer med samma med samma efternamn blir en. 

torsdag/when the line between fantasy and reality starts to fade, what do you do?


RSS 2.0