tisdag/me and just me

Tvätt, några timmar på stan med Nora och ett pass på gymmet med Sandra. Nu ska jag laga tacos och mysa i soffan resterande timmar av det här dygnet.

söndag/instagram

 
Senaste från instagram.

17:00/time to pretend

Har kollat på Harry Potter hela dagen och ikväll blir det inspark för den nya meskalinstyrelsen på Sjösjukan.

lördag/nya ögon

Jag tappade mina glasögon, tömde studentkontot och köpte mig ett par nya. Är sådär nöjd, får se om jag byter dem eller om jag vänjer mig.

fredag/alexandra och jag

Tentan är över och nu har vi långledigt fram till onsdag då en ny kurs börjar. Så himla skönt att bara vara ledig och slippa tänka på plugg i fem hela dagar, frågan är bara vad jag ska göra? Efter tentan så lunchade jag med i alla fall med Nora och Donna på stan och köpte födelsedagspresent till pappa. 

torsdag/scones till frukost


14:59/winter sucks

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. När jag vaknade i morse så snöade det så mycket att man inte ens såg byggnaderna på andra sidan vägen. 

Vinter i Kalmar suger! När jag flyttade hit så sa de att det alltid var fint väder och aldrig snöade här. Skitsnack! Det har inte gjort annat än snöat här, snöstorm flera dagar i veckan. Till och med mitt hår och min hy protesterar. Jag längtar till sommaren så mycket att det nästan gör ont i mig. Nora och jag kikar på lite resor längre fram, kanske åker vi till något varmt ställe innan värmen kommer hit. 

onsdag/vi är inte såna som i slutet får varann


tisdag/tentavecka

Pluggar i badet, hur gött som helst. Har som vanligt tvättat, städat, kollat serier, handlat osv bara för att slippa undan en stund. Ångesten lär väl infinna sig i vanlig ordning när jag upptäcker att jag kanske skulle ägnat plugget lite mer tid ändå. 

lördag/new and black


fredag/fredagslyx

Jag började gårdagen dvs, alla hjärtans dag med ett besök hos optikern följt av plugg och glass med Nora resten av dagen. Helt okej ändå! Idag däremot myser jag med min fina. 

tisdag/winter

Så trött på vinter och snö, det snöar upp i ansiktet på mig så jag blir förbannad. Jag vill ha sol och värme nu!

måndag/training

Nytt gymkort är lika med nya träningsskor och vattenflaska.

söndag/de senaste dagarna

Min fina vän Donna i skolan. 

De senaste dagarna har jag hängt massvis med Nora och Donna. Jag tappade mina glasögon på väg till tåget i fredags så jag missade tåget och återfann inte mina glasögon. Förhoppningsvis går det att lösa med försäkringsbolaget, men tills dess är jag blind. Ååååh, vill inte ens ha några andra glasögon. Mamma köpte en ny tågbiljett till mig så jag kunde fira min morbrors 40-årsdag och mysa med min fina familj. Denna veckan samt nästa är det endast plugg som gäller. Jag har latat mig så himla mycket och deadlinen för grupparbetet närmar sig och tentan äger rum nästa vecka. På tisdag ska jag dock träffa en PT som ska göra ett träningsprogram till mig samt visa mig allt på gymmet så jag använder maskinerna rätt och så. 

fredag/instagram on my kylskåp


onsdag/new


tisdag/sjuk

Min fina blus från odd molly kommer inte riktigt till sin rätt på bilderna, men som sagt, den är så fin.

Sjuk. Jag kan bara minnas att jag haft såhär ont i halsen en endaste gång tidigare i mitt liv. Blä! Ska ta en sjukdag idag, laga god mat, bädda ner mig i soffan och kolla på serier hela dagen. I morgon drar vi igång vårt grupparbete och trots att jag är så sjukt trött på grupparbete då vi haft det i samtliga kurser hittills, så måste det göras och då orkar jag inte må dåligt.

måndag/food

Har nu fått reda på att jag klarat en termins tentor (utan en endaste omtenta) och det känns kanon! Köpte frukt för över hundralappen innan, tänkte byta ut godiset mot något nyttigare under vardagarna för att sedan kunna lyxa till det lite på helgerna. Ikväll ska jag och Sandra prova på boxning och i morgon bitti blir det spinning. Det börjar bra! Hoppas jag inte blir sjuk nu bara då jag känner mig allmänt trött och seg i både huvud och kropp. 

söndag/sunset

Jag är hos min man hela helgen. Jag har haft sån sjuk hemlängtan den senaste veckan att jag knappt vetat vart jag skulle göra av mig själv.

fredag/bordsklocka


RSS 2.0