lördag/fest och fina människor

 

fredag/veckoslut

Tiden rullar på och ännu en jobbvecka är över. Skönt säger min trötta kropp som antagligen aldrig lär vänja sig vid att gå upp klockan sex på morgonen.

torsdag/det absolut godaste med sommaren


onsdag/fint från bästa isabell

 
 

tisdag/alexandras bal

 
 

måndag/love is when someone's else happinness is yours

 

18:57/instagram


söndag/midsommarhelgen


Midsommarhelgen är snart över och själva midsommarafton bestod mestadels av ett jäkla farande överallt. Nästnäst sista stoppet för kvällen blev i alla fall midsommarfest i Eriks hus där många saknade vänner befann sig. Jag, och större delen av min umgängeskrets, var sjukt osugna på att styra upp något på midsommar, men det slutade ju ganska bra ändå. Gårdagen spenderades på ett mulet Liseberg med A och idag spelar jag pokémon på gameboy och laddar upp inför kommande jobbvecka. Det har varit en riktigt bra långhelg och jag kan inte riktigt beskriva hur skönt det känns att vara hemma bland nära och framförallt ha tillgång till bilen (hehehehhe). Inga måsten, bara nästan måsten. 

lördag/jordgubbar

 
 

fredag/midsommarafton


torsdag/homemade bread

Jag bakade bröd för första gången i mitt liv och det blev riktigt gott!

onsdag/jag och bästa mamma

 

tisdag/japp

 

måndag/älskade sommar

Så himla härligt att kunna gå i shorts igen! Älskade sommar. Idag börjar jag jobba på obestämd tid. Så mycket det behövs och som jag kan helt enkelt. Blir dock en kort vecka då det är midsommarafton på fredag. 

fredag/på väg hem en sommarnatt


torsdag/red


onsdag/you ease my deepest sorrows


De sista skolrelaterade grejerna är klara och nu kan jag äntligen pusta ut. Så himla härligt det känns att inte behöva tänka på skola på flera månader. Igår spenderade jag i alla fall den sista kvällen i Kalmar med tjejerna innan vi nu skiljs åt över sommaren. Vi grillade på min balkong i sällskap av stekheta kvällssolen innan vi cyklade in till stan och drack öl på Krögers med några från klassen. Idag tar jag tåget hem igen för att närvara på Svenssons avslutningstradition och efter det ska jag hem till min vän Carl-Johan och laga lite middag och sånt trevligt. Men först storstädning, tvätt och någon timme i solen med Nora!

tisdag/så enkelt men så gott


måndag/in my bed

En måndagsmorgon i sängen med sällskap av dator och Ben&Jerry's innan jag ska ut på äventyr med Nora. Nästintill oslagbart!

17:50/my name is you


Det har blivit några timmar i solen de senaste dagarna med Nora och lite Emma. Jag börjar få till den där brännan bortsett från att jag fjällar något grymt på ryggen efter att ha bränt mig i början på veckan. Fortsätter denna dag med en snabb sväng till Hansa city och IKEA med Nora innan vi ska laga tacos och mysa hela kvällen.

söndag/instagram


lördag/bara tankar


Man kan titta utan att se. Man kan lyssna utan att höra. Man kan läsa utan att förstå. Man kan lova utan att mena det. Man kan le utan att vara glad. Man kan röra utan att känna. Man kan förlåta utan att förstå. Man kan sakna utan att veta varför. Man kan ibland vara förvirrad och det är okej. 

fredag/festfin

Åkte till Ullis igår med lilla familjen igår och idag efter jag fotat balen i Gislaved så åker jag och Sandra tillbaka till Kalmar en sväng för att fixa det sista innan sommarlovet. Tänkte stanna några dagar extra för att ha lite sommarlov i Kalmar med Emma och Nora innan vi skiljs åt över sommaren. Tror dock jag kommer längta tillbaka till min lägenhet och mina grejer redan efter att ha bott i gästrummet hemma i några veckor, men just nu vill jag bara vara hemma i Reftele city helst!

torsdag/alexandras student


onsdag/för det är över nu

Nu är opponeringen för B-uppsatsen över så nu skiter jag i allt vad studielitteratur heter och åker hem på ett tre månader långt sommarlov! Med ett litet undantag på fem-sex dagar i slutet på veckan då jag och Sandra tar bilen tillbaka till Kalmar för att reda ut de sista skolrelaterade grejerna samt hämta hem majoriteten av våra kläder.  Alexandra tar dessutom studenten idag så jag ska skynda mig allt jag kan för att hinna till festligheterna. 

17:51/summertime


tisdag/don't forget to remember me

Det verkar som om alla har haft sol och värme utom vi här i Kalmar fram tills idag då det var första dagen vi kunde ligga ute och steka i bara bikini. Det var så jäkla härligt! Det verkar som juni kom med sommaren. Peppar peppar*

måndag/hoffmaestro


söndag/white


Jag har köpt massa vita och fräscha plagg nu inför sommaren. Får inte riktigt nog. 

lördag/it's all about you


Är nog lite knäpp som redan håller på att storstädar och packar för att åka hem över sommaren när jag inte ens åker på riktigt förän om 1,5 vecka. Tycker i alla fall det är roligt att skriva listor och fixa en massa. Hur som helst så ska jag spendera denna lördagskväll med bästa Sandra. Vi ska äta middag och dricka öl på Krögers. Studentlivet är fint just nu. 

RSS 2.0