söndag/jag kommer älska dig när jorden gått under för jag tänker aldrig dö

Varit på lager 157 med mamma och pappa, myst med fina Sandra och sett 'små citroner gula' på bio med Adam. I överlag har det varit en bra påskhelg samtidigt som det varit den värsta. Livet är alldeles för komplicerat ibland. I morgon åker jag tillbaka Kalmar och vardagen igen.

fredag/dimma

Förra året vid den här tiden sken solen och man kunde gå ute i skinnjacka. I år vid den här tiden så ligger det fortfarande snö på marken och man fryser ihjäl så fort man går ut. Med andra ord så känns det som om vi är påväg mot en ny istid i Sverige och det suger. 

14:15/pink

Efter att ha klämt på den i butik flera gånger och provat den hälften av gångerna så slog jag till när den hängde där med en lapp som talade om att den bara kostade halva reapriset.

torsdag/brand new converse


onsdag/simple as that

Kursen är avslutad och jag åker hem till Reftele över påsk. 

tisdag/jag och kalmar slott


måndag/hemmagjort knäcke

Supernyttigt och gott hemmagjort knäckebröd. Enda nackdelen är att det tar slut så fort.

23:58/instagram


söndag/tiden rusar inte förbi

Jag ska sluta tjata om tiden. Jag har lärt mig att dagarna rusar förbi lika fort vare sig man vill det eller inte. Fast i själva verket så "rusar" tiden inte förbi, det är bara tidens normala hastighet som jag aldrig tycks vänja mig vid. Det gäller bara att få upp farten så inte tiden försvinner med alla viktiga stunder i livet. 

lördag/late birthdaypresent

Två veckor senare får jag min födelsedagspresent från min man, ett par RayBan Avitors med brunt glas och guldbåge. Värt väntan!

fredag/donna

Jag stannar i Kalmar i helgen utan några besökare hemifrån, men det blir bra ändå för jag ska gymma, laga middag med Sandra och gå på IKEA med Donna då det snart är dags för oss att flytta igen. Är färdig med samtliga examinationsuppgifter för denna kursen så jag kan slappa i helgen med gott samvete. 

onsdag/agressionsproblem

Jävla väder! Vem sjutton vill ha snöstorm i slutet på mars?! Det blåser alltid som sjutton i Kalmar, och när det blir storm så blåser det tio gånger värre. Åh, vad sur jag blir på vädret i Sverige. Jag behöver värme på stört!

14:01/new bag


tisdag/life doesn't have to be perfect to be wonderful

Vilken grym helg jag har haft (gårdagen räknades även den som helg eftersom vi var lediga då). Det började med att jag vaknade upp hos min fina i Gnosjö följt av öl och bowling, shopping och massa skratt med Hanna här i Kalmar. Idag är det skola och gym med Sandra. Dags att komma igång på riktigt nu tycker jag. 

måndag/instagram


lördag/hylla

Sämsta bilden från mitt halvfärdiga rum (som aldrig kommer bli klart då jag ska flytta om tre veckor), men såhär ser i alla fall mina nya steghylla ut. Jag behövde lite mer avlastningsyta så den passade perfekt. 

fredag/when salt meets wound

 
Jag har jobbat övertid varje dag denna veckan samtidigt som jag försökt plugga som en tok för att dämpa ångesten en aning. Gjort mig av med mina slitna hårtoppar och fikat med bästa Isabell har jag också hunnit med. Nu ska jag åka och kramas med min man innan jag tar tåget tillbaka till Kalmar i morgon tillsammans med Hanna som ska spendera helgen hos mig där. 

torsdag/pippifågel


onsdag/white and gold


13:55/våren står inte vid dörren

Trodde att våren var på ingång, men ack så fel jag hade! Varmande solstrålar och barmark har bytts ut mot snö och iskalla - hårda vindar. Blä!

måndag/instagram


söndag/hej då

Myst med min fina och blivit bjuden på födelsedagstårta av klasskompisar. Nu ska jag ta tåget hem tillsammans med min man för att jobba. Kommer missa en del skola, men har dubbla hyror nästa månad så det får vara värt. 

torsdag/my birthday

Idag fyller jag 21! Känns helt overkligt att jag börjar bli så gammal. Det suger att jag varken har min familj eller pojkvän här hos mig idag, men eftersom de bor tre timmar härifrån och måste jobba så får jag överleva utan dem. En del av vuxenlivet. Mamma skickade i alla fall ett blomsterbud hem till dörren, det är underbart vårväder och mina vänner uppvaktar mig med vin och middag ikväll. I morgon kommer min pojkvän.

14:08/feel this moment


tisdag/önsketankar

Åh, vad jag önskar att detta var nu. Jag vill åka utomlands nu och helst flera gånger till direkt efteråt.

15:17/about my weekend

Hade en riktig otursdag innan jag åkte hem. Tappade halsduken (varför tappar jag mina saker?), fick punka på cykeln, blev blåst av cykelgubben som skulle laga punkan vilket han inte ens gjorde, fick åka en kaosartad busstur på fyra timmar istället för en tågtur på två timmar som det först var meningen. Hade i alla fall en riktigt bra långhelg när jag väl kom hem. Har tagit igen förlorad sömn, ätit hur mycket god mat som helst, fått fina paket (bla den fina rosa mikron ovan) och umgåtts med de bästa människorna. Det har dessutom varit underbart vårväder i både Reftele och Kalmar ända sedan i måndags, sol och plusgrader.

måndag/sambo


fredag/du&jag

Ny superfin kofta från Du&jag. 

RSS 2.0