fredag/när man tycker och tänker och vet saker, då är man ofta andra människor. Men när man känner någonting, då är man sig själv.

Igår lämnade vi äntligen in den hemska b-uppsatsen och det firade jag, Nora, Emma och Sofia idag med att äta lyxig hotellfrukost följt av lite shopping på stan. Är nu fyra timmar senare fortfarande proppmätt, så gott var det! Ska möta upp Sandra för en fika snart innan det blir 'Den store Gatsby' på bio ikväll med tjejerna. Angående uppsatsen så var det bland det värsta jag gjort och nu återstår bara domen som vi får på onsdag nästa vecka. 

torsdag/sunset


onsdag/nästan överblommade körsbärsblommor




tisdag/white peplum


måndag/instagram


söndag/piggelindrinkar och grillat

Bilderna har några veckor på nacken, men nästan precis här såg kvällen ut även igår då vi förfestade hos Erik och senare drog till Sigges för att dansa till Hoffmaestro. Det var längesedan jag var ute och dansade och det var   längesedan jag hängde med alla godingar hemifrån. Kul var det! 

lördag/two of me

Är hemma på en snabbvisit över helgen. Kände nämligen inte alls för att sitta i min lägenheten och brottas med ångestfyllda tankar. 

fredag/white shorts

 
Jag har varit negativit inställd till vita byxor så himla länge, men jag på sistone har jag sett hur snyggt det faktiskt kan vara om man matchar det rätt. Så jag svalde min stolthet och gick och köpte mig ett par vita shorts. De blir nog fina i sommar. 

torsdag/från lillasysters konfirmation


onsdag/black and green


måndag/bästa nora


söndag/it's windy by the sea


19:08/wine and strawberries


Efter en tuff vecka känns det helt underbart att ligga i parken en hel eftermiddag med vänner följt av mys med mamma, pappa och lillasyster som är här över en natt. 

fredag/crochet


torsdag/fönster


onsdag/så långt det bara går

Jag har haft världens sämsta start på denna veckan där allt som kunnat gå fel har gjort det. Och då menar jag verkligen ALLT! Har egentligen ingen större lust till någonting, men min fina mamma och vänner är bra på att muntra upp och jag behöver bara hålla ihop och kämpa på i fyra veckor till, sedan har vi tre månaders sommarlov. Mycket välbehövligt!

tisdag/nytt linne från du & jag


måndag/fin vän

Jag hade det så bra hemma, vilket jag oftast har! Det var bland annat kalas hos världens bästa mormor, iron man 3 på bio med Adam och konfirmationsfirande för lillasyster. Idag återgår vi till allvaret och skrivande av vår B-uppsats igen. 

söndag/instagram


lördag/hemma i Reftele


fredag/a new pair of shoes


15:05/från en tid så långt bort


Lillasyster Ellen konfirmerar sig på lördag så jag åker hem idag för konfirmationskalas samt lite annat skoj. Återkommer om några dagar. 

onsdag/coffee and strawberries


tisdag/vitsippor

Som ni antagligen redan vet så är det varmt och vår ute. Tråkigt att vi måste sitta inne och skriva B-uppsats då...

måndag/pretty pink

Det var en sån himla härlig dag igår. Jag och Sandra satt hela eftermiddagen i parken vid Kalmar slott och stekte i solen tillsammans med ett hundratal andra människor. Framåt kvällen gick vi hem till mig och grillade korv på balkongen där solen fortfarande värmde och sedan somnade jag gott efter en lång och fartfylld helg. Idag ringde klockan innan åtta för första gången på månader och det var dags för oss att sätta igång med skrivandet av B-uppsatsen. Hoppas det flyter på bra nu i början så vi kan vara lediga den sista tiden och njuta av sommaren i Kalmar innan det är dags att åka hem till lilla Reftele igen. 

12:08/waffles for breakfast


Visserligen har jag flyttat in bredvid ännu en människa som dunkar hög och framförallt skitdålig musik, men efter tio är det knäpptyst och det kanske är lite för tyst och lugnt eftersom jag gjort det till en vana att sova till tio om dagarna. Skönt kan tyckas, men dagarna försvinner så fort då och jag var en sån morgonmänniska förut. Kunde inte sova till nio ens om jag varit uppe halva natten. 

lördag/collect moments, not things


fredag/äntligen klar

Sista tentamen för den här terminen är avklarad och även den värsta kursen hitills! Hur jävla skönt som helst! Förhoppningsvis blir resultatet lika positivt som jag känner mig. Nu återstår det endast en B-uppsats innan det är sommarlov. Ikväll ska vi tentaslaska i form av förfest följt öl på Krögers. 

torsdag/dagen före tenta

Jag avslutade min korta hemvisit med lunch tillsammans med Calle och Jonni igår. Väl tillbaka i Kalmar blev det studentpuben med Nora och Erika. Idag har vi försökt plugga, men det slutade med att vi köpte med oss kaffe och jordgubbar och satte oss i Kalmarslottsparken i solen. Så härligt! 

RSS 2.0