måndag/panorama


lördag/jag tror vi ljög, fast vi båda sa att det var sant


 

fredag/new from hunkydory

Det tråkiga med att köpa en tröja som ovan är att vero moda förmodligen kommer att komma ut med en kopia till en fjärdedel av priset inom kort, men just nu struntar jag i det då jag stortrivs i min nya tröja. 

torsdag/going to london

Äntligen åker jag tillbaka till London, denna gång med familjen, minus lillebror, plus Nora som anlände till Reftele city idag. Vi tar flyget från Göteborg i morgon bitti och stannar i London tills måndag kväll. Jag har längtat som en tok efter detta, speciellt efter fotomöjligheterna och shoppingen, men just nu känns det lite jobbigt eftersom jag kommer att missa vår tenta som äger rum på måndag morgon (det är väl därför som jag varit så opepp på pluggeriet under denna kurs). Som tur är så kan man alltid göra någon av omtentorna, men då blir det liksom dubbla tentor att plugga till eftersom en ny kurs drar igång direkt efter. Men skit i det nu, ha en bra helg för det ska jag ha! Några förprogrammerade inlägg kommer att dyka upp under helgens gång.

onsdag/stripes

Det visade sig bli mer än en helg på hemmaplan denna gång. Jobbmöjligheter dök upp och eftersom familjen ska åka på äventyr tillsammans kommande helg så valde jag att inte åka tillbaka till Kalmar. Visserligen bestämde jag mig redan förra veckan, men det är först nu jag delar med mig av informationen. Så att ni också vet. Istället har jag hängt med A, gått på bio (we're the Millers, sååå kul), firat lillasyster (mammas tur i morgon), ätit på Bambu med tjejerna på jobbet, kollat hundra avsnitt av gossip girl, hälsat på Isabell, läst pyttelite statsvetenskap och som sagt, jobbat, vilket jag kommer göra fram till torsdag (i morgon).

tisdag/två favoritbilder


söndag/regn och långbyxor

NU, i slutet på september, verkar hösten vara på ingång. Trots att jag älskar sommaren och antagligen kommer ångra att jag skriver detta, så känns det ganska mysigt med höst. Jag har liksom inte vetat vad jag ska göra av de här sommardagarna i september då jag redan har gjort allting jag velat under själva sommarlovet. Kanske är det för att vi har fått en sån fantastiskt fin sommar som gjort att vi nu är så redo för höst? Nu längtar jag efter att få klä mig i höstkläder, fota färgglada träd och mysa ner mig i soffan med te och tända ljus. Och självklart få lite riktiga rutiner på livet igen när det gäller skola och träning. 

lördag/don't say a word

 

fredag/inredning

Egentligen är jag väl den sista personen som behöver ny inredning eftersom det inte var längesedan jag flyttade och köpte nytt, men med hösten kom suget efter förändring så jag tänkte att det åtminstone inte kunde skada att byta ut lite inredningsdetaljer. 

torsdag/please, grand me this wish

Lillasyster Ellen fyller år i helgen och mamma fyller under nästa vecka så jag åker hem för att överaska dem med min närvaro. Och paket såklart! Födelsedagar är inte riktigt samma sak nu när vi inte längre bor ihop, tyvärr. Jag har hitills spenderat varannan helg i Kalmar och varannan hemma. Det känns bra så och jag längtar till båda platser lika mycket varje gång! 

onsdag/över plattorna på sergels tog, där himlen är tung av sorg

Idag har vi kvällsföreläsning, hej då. 

tisdag/will you still love me when i'm no longer young and beautiful

Fina vän, från helgen som varit. 

Efter dagens föreläsning cyklade jag i hundra år tills min GPS visade att jag hamnat i ett industriområde i utkanten av Kalmar där ett av mina paket även hamnat. Nora var snäll och gjorde mig sällskap i alla fall. Dumma dhl, det är inte första gången de spridit grejer över hela staden. Ikväll ska jag till Sandra för kvällsfika och uppdatering. Vi är i skolan olika tider och tiden i sig går så fruktansvärt snabbt att vi ibland inte ses på flera dagar. Då är det skönt att vi bor nära varandra så man bara kan springa över en sväng och prata när man hinner med. 

måndag/härlig helg

Vilken härlig helg jag haft! Den har bestått av bland annat hotellfrukost, en tripp till Öland, antagligen årets sista grillmiddag på min balkong, förfest med mina gäster plus sofia, följt av utgång, världshistoriens värsta bakfylla, hemkörning av pizza och film i min soffa. En ovanligt lyxig helg för en student som mig, men mina finisar har skämt bort mig lite. Nu har de dock lämnat mig och det är kaos i min lilla lägenhet, vilket gör pedanten i mig galen så städning väntar härnäst! Även fast jag inte skulle handla något mer så köpte jag en ny dammsugare i helgen och jag kunde inte vara lyckligare. Den är hel, gör mig inte döv varje gång den är igång och den suger upp smutsen istället för att bara dra omkring på den. Tack för det. 

lördag/michael kors

Eftersom resan som jag och Sandra planerade att göra i slutet på sommaren olyckligtvis blev inställd så struntade jag i allt vad spara heter och tog istället de pengarna jag skulle lagt på resan och unnande mig lite nytt och fint. Konsumtionslycka i sitt esse! Det blev en ny cykel som jag skulle köpt i vilket fall som helst eftersom samtliga andra cyklar jag äger saknar stöd, lyse och cykelkorg, samt en Michael Kors-plånbok. 

fredag/först när du tar dig ner på jorden, först då kan jag vara din vän

Tröjan är ny och mer rosa i verkligenheten, men färgen försvann lite under redigeringen av ljuset. 

Idag kommer Isabell och Calle till mig och stannar över helgen, vilket jag har sett fram emot jättemycket! Calle har aldrig varit hos mig i Kalmar tidigare så jag ska försöka få till en kanonhelg med min lilla trio. 

torsdag/det som sätter igång tankarna som i sin tur leder till överanalyserande

 

17:12/det är först när man ser att det blöder som det gör ont

 

onsdag/säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

Jag sitter här med en tung bok om statsvetenskap (politik) i knät och är jätteförkyld. Vad är rockigast? Förkylning eller politik? Jag har som sagt bägge delar. Jag tror min hjärna fortfarande är på sommarlov för jag har aldrig känt mig såhär omotiverad till att plugga tidigare. Kanske beror det på det faktum att jag pluggar till en tenta som jag inte ska göra. Inte nu när det är tänkt att jag ska göra den i alla fall. Jag vill bara åka hem och be with a certian person. Hoppas det lättar snart och att alla slutar vara förkylda någon gång. 

15:39/we'r gonna let it burn

 

måndag/hunter

Fick dem av mamma och pappa efter att jag velat fram och tillbaka i månader. 

22:13/något från instagram

 

söndag/gårdagens shopping

 

lördag/du kan gå din egen väg

Hela veckan har jag flängt omkring med Nora och helgen spenderar jag hemma då jag inte riktigt kunde hålla mig borta från hemtrakterna. Även fast det är ruskigt skönt att vara tillbaka i sin egen lägenhet så tar det en stund att vänja sig vid ensamheten och jag känner inte riktigt för att vänja mig än. 

fredag/snö of sweden


torsdag/you can read all about it

Nu stoppar jag undan "nöjesläsningen" för den här gången och plockar istället fram studielitteraturen igen. Tiden och lusten räcker liksom inte till både och, tråkigt nog.

onsdag/leave the world behind you

Sommaren verkar dröja sig kvar. Solen skiner fortfarande och trots att det är september så är det för varmt med långbyxor. Annars känns det helt okej att vara tillbaka i skolan igen, och trots att tanken på att läsa politik i en hel termin inte känns rolig alls, att de tryckt in 60 personer i ett litet rum anpassat för max 30 och att vår första tenta äger rum samma helg som vi är i London, så har vi bara föreläsningar på tisdagar och onsdagar och det lämnar mer tid för annat. Som en film och fint sällskap av tjejerna hos mig ikväll. 

13:02/tommy hilfiger


18:35/she is not me

 

måndag/back to school

Bild från nollningen förra året. Idag återvänder vi till skolan och vårt andra år på högskolan. Må detta år gå fort!

söndag/jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

 
 
 

RSS 2.0