onsdag/ensam har jag dofterna kvar

 
 

tisdag/say goodbye to your broken heart

En salstenta följt av ett seminarium har jag aldrig varit med om innan, och rockigt var det inte, men jag överlevde. Efteråt åt jag lunch med Hanna innan jag tog min enorma packning och rullade hem till Reftele för en långhelg! Humöret är på topp!

måndag/no one understands me like you do

Från gårdagens kvällspromenad.

Helgen har varit så himla bra och vädret har varit en stor bidragande faktor. Jag har grillat och ätit chokladfondue med jordgubbar (min absoluta sommarfavorit) i kvällssolen på min balkong. Jag har gymmat en del, promenerat, shoppat, ätit massor av glass, njutit av solen och värmen, och allt detta har jag gjort tillsammans med min fina Sandra och mina fula tenta-anteckningar. 

söndag/min plugghörna

Såhär har jag spenderat majoriteten av dygnets timmar under denna tentavecka (och alla andra tentaveckor jag haft hitills), även om man skulle kunna ifrågasätta om min huvudsakliga fokus faktiskt legat på tentaplugg eller på massa annat som plötligt blivit oerhört intressant och livsviktigt (läs instagram, 9gag och eller vem som ska åka ur Masterchef Australia). Ambitionsnivån när det kommer till tentaplugg är lägre än lägst just nu, och den där självdiciplinen som är obligatorisk vid universitetsstudier är nästintill obefintlig. Jag skulle verkligen behöva ha sommarlov, typ förra veckan redan. . 

lördag/windy city

Jag gnäller ofta över hur blåsigt det är i Kalmar och hur jobbigt det är att alltid behöva cykla i motvind, och här kommer bildbeviset! Jag och Alexandra försökte ta lite fina bilder och det gick ju sådär. 

fredag/brunch

Nu var det ju snart två veckor sedan jag, Alexandra och Sandra åt brunch på Kallskänken men här kommer i alla fall lite bilder från den dagen. Jag älskar buffé i alla former så detta var rena himmelriket för mig.

Efter frukost idag så rullade jag till gymmet solo för ett hårt mag-pass. Med våren, solen och värmen så kommer också pressen om att vara bikiniredo inom kortast möjliga tidsperiod. Efteråt mötte jag upp Sandra inne i stan för shopping och fika i solen. Jag har stressat så mycket på sistone att håret trillat av så idag har jag pausat jag lite från plugget, det vill säga just den dag som csn lägligt trillade in på kontot. Men vem är jag att bryta en tradition om shopping varje månad den 25? 

torsdag/don't mind him, it's just my strenght talking

 

onsdag/inte så rockigt med cykel

Studentlivet/cykellivet/livet utan bil osv. är inte alltid så glamoröst (om det någonsin är det?). 

tisdag/såhär ser det ofta ut hemma hos mig

Jag älskar att sitta min soffa, dricka kaffe med spotify på datorn, skriva listor och planera inför vad som komma skall.

måndag/påsk

Från Krögerspremiären förra helgen. 

Påskhelgen har innehållit en massa ätande. Middag hos mormor&morfar på långfredagen, middag hos farfar på påskdagen, grillmiddag i Calles stuga vid Bolmen på påskafton och två påskägg på det. Det är alltid lika kul att komma hem och få gå på festligheter och träffa de vänner och bekanta som man ser allt mindre av. Jag gick även på en fotbollsmatch tillsammans med Isabell och hur jag hamnade där utan protester är högst oklart. Det har varit 18 grader och strålande sol under påsken hemma så att åka till ett 9 gradigt och molningt Kalmar där all fokus måste ligga på plugg lockar ju inte så värst mycket just nu.  "Bara" tre tentor kvar innan sommarlovet. *Håll ut!*

fredag/a piece of my apartment (heart)

Lite detaljer från mitt boende. Som sagt, den mår vara liten, men jag älskar min lilla lägenhet på 27 kvm. Det kommer kännas vemodigt att behöva lämnna ifrån mig den om cirkus ett år.

onsdag/all black and white

Efter dagens seminarie och redovisning tar jag tåget, tillsammans med Sandra, till hemtrakterna för att spendera lite påskledigt där. På återseende kompisar!

tisdag/träning

Sjukaste grejen har hänt!! Jag, Angelica Svensson, världens mest träningsointresserade människa och värsta periodaren, tränar numera regelbundet och tycker det är roligt! De senaste mornarna när jag stigit upp så har jag kommit på mig själv att längta tills klockan ska slå 16 då jag och Sandra (oftast) brukar rulla till gymmet. De dagar jag och Sandra inte lyckas få våra scheman att gå ihop och gymmet uteblivit (det är inte kul att träna själv) så har jag istället startat dagen med långa promenader. Så jäkla härligt! Under helgerna har jag dock unnat mig en fuskdag, men det är okej (ehhehe). 

15:30/new jacket

 

måndag/homemade bread buns with sunflower seeds

 

söndag/the very things that make you live are killing you

Det har varit en hyffsat vårig helg med finfrämmat från Reftele. Fredagen ägnade jag åt en skitjobbig tenta (första gången någonsin jag satt tiden ut dvs, fyra timmar) innan Alexandra anlände till Kalmar. Lördagen började vi med brunch på Kallskänken tillsammans med Sandra och herre min gud vad gott! Efter rullade vi (bokstavligen) ut på stan för shopping som vi avslutade med ett par drinkar på Krögers uteservering. Det var årets första uteserverings-mys och vad passar bättre att fira med än en spontan dagsfylla?! En av de bästa sakerna med våren är ju alla utservingar som öppnar, och nackdelen är väl att så fort de öppnar så flockas alla människor som gamar kring ett kadaver (hehhee). Middag och Ben & Jerry's fick avsluta dagen, och morse gick vi på en PW och köpte med god frukost på hemvägen. Har sedan dess legat däckad i soffan efter en jobbig vecka och fartfylld helg, pust!

torsdag/throw back thursday

En gäng med gamla bilder från en hederligfamiljesemester, vilket är passande eftersom jag får besök av Alexandra (de två översta bilderna tillsammans med mig) denna helgen. Vi hoppas på massor av sol och mindre blåst! 

onsdag/jag vet vem jag är när jag är hos dig

Veckans enda "lediga" dag börjar jag med en promenad följt av mysfrukost innan jag beger mig till universitetsbiblioteket för grupparbete. Jag bokstavligt talat drunknar i plugg i just nu och efter gymmet, som är nästa prio, så finns det inte så mycket tid kvar. Och på tal om att drunkna; att cykla till skolan i ösregn och starka vindar varenda dag hitills denna veckan gör inte direkt susen för humöret. 

tisdag/jag älskar mina nya tofflor

 

söndag/instagram


fredag/where the wild roses grow

 

tisdag/officiellt vår

Första april idag, och trots att vädret varit svajande ett tag innebär det väl ändå att det officiellt är vår nu?!?! I helgen var det faktiskt 25 grader på min balkong, i lä och direkt solsken då förstås (hej och välkomna tillbaka fräknar). Jag har i alla fall hängt undan vinterjackorna på heltid och istället tagit fram skinnjackan, samt inhandlat en ny och fin vårjacka, som får vara den "varma jackan" de dågar då det är extra blåsigt (Kalmar i ett nötskal).

RSS 2.0