18:46/instagram

 

söndag/tillbaka till vardagen och studentlivet


lördag/melissa horn

Melissa Horn var så himla bra och även om det började lugnt så avslutade de så himla festligt! Mer bilder kommer!

18:37/mörkblå kabelstickad från gant


fredag/i fell in love last night and i was dancing the whole way home

Jag och Isabell var på bio i måndags, shoppade i tisdags och redan då kände vi oss båda lite krassliga, och idag är jag riktigt förkyld och risig. Det hela är förmodligen självförvållat då vi i lördags natt gjorde ett tappert försök att hålla kvar sommaren lite till och gick ut barbent i bara 5 plusgrader. Jag har dock planer på att trotsa förkylningen och ta vara på min sista sommarlovsdag genom mysmiddag med familjen följt av AW på Harrys med Calle ikväll. I morgon åker jag tillbaka till Kalmar för att träffa Nora lite innan skolan börjar på måndag igen. Det är sjukt vad tiden går...

onsdag/kräftis


tisdag/bebis

Min bror och hans tjej har skaffat en liten bebis-Zakk.

måndag/sista sommarlovsveckan innan skolan börjar


söndag/holebrook


fredag/life in a hidingplace

 

torsdag/mer santorini


onsdag/i'm just a little bit cought in the middle

 
 

tisdag/so this is how it's going to be?

 
 

17:27/yesterday


söndag/perfect day


Detta vin har konsumerats friskt under hela denna sommaren tillsammans med härliga vänner, en grillad köttbit, en ljummen sommarkväll och barfotaspring i det fuktiga gräset (verkar dock mest vara jag som inte kan behålla skorna på). Igår hade vi kräftis här hemma med vänner och lillebror som är på besök för första gången under hela sommaren, och tidigti morgon bitti åker jag till Kalmar tillsammans med Sandra för att göra en tenta samt fixa lite inför hösten. Surt att behöva ta värdefull tid ifrån sommaren till det, men direkt efteråt tar jag, Alexandra och Martina tåget till Göteborg för att ÄNTLIGEN få se Melissa Horn spela på Liseberg!!! Vi har även bokat in oss på hotell över natten så dagen därpå bli det shopping. Väl hemma från Göteborg så ska jag och bästis gå på årets andra kräftskiva följt av fest på Värnamodagarna. De här sista sommarlovsdagarna verkar med andra ord bli välfyllda trots allt. 

lördag/blue and white from odd molly

 

fredag/beautiful disaster

 

torsdag/we sure are cute for two ugly people

 

ondag/vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig


tisdag/djurparken med bästis

 

måndag/vad jag längtar efter nu

Min semester börjar med regn, en jäkla massa moln och en temperatur under 20-strecket. Inte precis vad jag hade hoppats på efter att ha jobbat hela sommaren i värmebölja. Förhoppningsvis hinner jag med en del sommar i alla fall innan skolan drar igång igen.

söndag/en klump i magen och en känsla som inte är min

Jag saknar redan mitt slitna sommarsvall som jag var och kapade av i onsdags. 

lördag/new från odd molly

 

fredag/semester

Det är med skräckblandad förtjusning som jag meddelar att jag är färdigjobbad för den här sommaren!!! Skräck för att det innebär att det bara är en liten skvätt kvar utav sommaren som jag längtade ihjäl mig efter under vårens pluggstress och misär, förtjusning då det innebär att jag äntligen har några veckors ledighet som jag kan spendera hur jag vill innan skolan börjar. 

torsdag/skjut mig här och nu för nu kan jag dö

 

ondag/supersnabba skor

 

tisdag/sommar genom min mobil

Vädret är underbart den här sommaren (bättre än förra året till och med) och det råder värmebölja i Sverige dvs, över trettio grader i skuggan. Enda nackdelen är att jag sitter på fel sida av fönstret och avundsjukt får titta på de som har semester ifrån min plats på jobbet. Försöker istället klämma in så mycket sommar som det går på helgerna. Jag har inte varit ordentligt ledig på sommaren sedan jag gick på gymnasiet så nästa år ska jag bannemig ta semester!!

måndag/jag vill bara känna att jag lever

 
 

18:51/helgen

Alltså helgen som varit kan ha varit en av sommarens top 3 bästa! Jag har haft det så jäkla bra med mina två absolut bästa vänner och fler fina vänner därtill. Fredagen bestod av supergod middag följt av apornas planet på bio med Sandra. Vi kom hem sent och jag var helt slut efter veckans jobb med övertid, men jag ställde ändå alarmet på lördagsmorgonen för att åka till Borås djurpark och kolla på ännu fler apor med Isabell (jag tycker inte ens om apor egentligen) följt av lite shopping. På kvällen bjöd jag in till grillmiddag som slutade med den mest galna men fantastiskt roliga utekvällen på Sigges där vi dansade till Lasse Stefanz (hehe). På söndagen försökte jag, Sandra och Isabell bota bakfyllan med en tripp till Ullis vilket kan ha varit en av våra mindre smarta idéer med tanke på värmen, havet av människor och just bakfyllan. Men en pizza på det och humöret var återställt. Nu känner jag att jag behöver ytterligare en ledig dag till att sova och göra ingenting för jag är inte ett dugg pigg på jobb i morgon igen. 

söndag/instagram


lördag/in this skin

 
 

fredag/strawberries and cream


RSS 2.0