fredag/invasion

Det kommer bli en jobbig helg att överleva när min lilla etta blir invaderad av skogsmullar från västra småland utan något som kan liknas vid lokalsinne. Som jag längtat!

onsdag/vårväder

Jag har hela tiden tänkt att det är för tidigt med vår i februari, och att det snart ska bli snö och kallt igen, men den verkar onekligen vara här (peppar, peppar). De senaste dagarna har, med andra ord, bjudit på härlig sol och plusgrader, och idag var inget undantag. Jag och Sandra spenaderade eftermiddagen med shopping inne i stan innan vi rullade vidare till gymmet där vi körde ett helvetesjobbigt benpass. Igår när jag var ute på morgonpw så bestämde jag mig för att ta med mig våren hem och köpte (för första gången i mitt liv) med mig tulpaner som, efter en storstädning, i sin tur livade upp hela lägenheten. Tänk vad en futtig bukett blommor kan göra för en liten etta.  

tisdag/healthy

 

måndag/the faintness that you feel is nothing permanent

Jag är numera åter på plats i min lilla lägenhet efter en helg på annan ort. Det blev en ganska kort visit men jag hann ändå med familjemiddag, Ullis med Alexandra (som jag förövrigt inte träffat på evigheter) samt en helkväll med Calle och Jonni bestående av mat, film och galen fyllekörning. Mycket nöjd. Denna veckan har jag enbart två föreläsningar på totalt 3 timmar som båda ägde rum idag. Frågan är vad sjutton jag ska göra resterande dagar vardagar denna veckan? Jag saknar att ha någon att göra något och ingenting med varje dag. Nora, kom hem igen (om två veckor ses vi)!!! 

fredag/nytt linne från odd molly

 

torsdag/tea and scones for breakfast

Veckan började bra med långa powerwalks i solen innan skolan och en positiv inställning till livet, men rundades dessvärre av med regn, kräkattacker och fosterställning på badrumsgolvet. Det har spekulerats hej vilt om vad det hela kan bero på: matförgiftning av dålig fisk, vanlig magsjuka, vätskebrist efter träning, fitnessguru's one heat tabletter och även graviditet (isabell verkade hoppas på att bli gudmor där en kort ögonblick), men det jag kan konstatera är att det är jävligt synd om mig och det suger att vara kräksjuk och ensamstående då ingen jag känner, som inte bor en tre timmars bilfärd härifrån (syftar såklart på mamma), vågar sig inom en fem meters radie från mig, så det är bara jag som kan förse mig själv med avslagen cola. Tanken är att jag i morgon ska sätta mig på ett tåg mot Värnamo för att spendera helgen på hemmaplan. Hoppas jag inte dör. Hej då. 

onsdag/i min lilla lägenhet


tisdag/jag vill stjäla dina tankar ut ditt huvuvd

Livet i allmänhet har sugit så jäkla hårt de senaste veckorna (kanske för att det är den dystra och mest meningslösa tiden på året?), men det faktum att vi börjar närma oss våren istället för vintern, och att mars månad är fylld med nöjen, får allt att kännas ganska så mycket bättre. Vi är på rätt spår helt enkelt. Och nej, det är ingen skäggstubb eller en enorm finne som slagit rot på min haka, utan ett brännmärke som jag av tidigare erfarenhet vet brukar hänga kvar en stund, alternativt föralltid. Kul! Mvh, förmodligen världens klantigaste människa. 

måndag/det är så jag säger det


fredag/vinterland

 

torsdag/förra årets julklappar

Bättre sent än aldrig, right? Mer bilder kommer, men jag fick, som tidigare nämnt, en del inredningsprylar som jag hellre vill visa på plats. 

måndag/instagram


söndag/livstecken

Oj, här har det varit tyst ovanligt länge. Visserligen har jag varit internetlös en stund, men jag har inte heller känt någon lust till att varken fota eller skriva. Så vad har hänt de senaste veckorna? Allt är grått och tråkigt i Kalmar just nu, och om det beror på att det ligger en halvmeter snö på marken vilket gör cykelturen till skolan/affären/gymmet till ett rent helvete, eller att majoriteten av alla klasskompisar befinner sig minst en flygresa bort, är oklart, men jag vill helst gå i ide fram till sommaren som jag med andra ord längtar ihjäl mig till. Min trogna vapendragare Nora är extra saknad och därför har jag och Sandra beslutat oss för att hälsa på henne i Spanien så snart tid finnes! Jag beslutade mig även för att hoppa av företagsekonomin (ska förmodligen återuppta den efter examen) och istället bara fokusera på engelskan den här terminen. Kanske är det för att jag är så sjukt lättad över att slippa politiken, men jag tycker det känns småroligt att få byta teoriböckerna mot gammal klassisk skönlitteratur, uppsatsskrivande och grammatiska regler. Nästa vecka ska jag försöka klämma in lite foto mellan skolan och livet i allmänhet. På återseende. 

RSS 2.0