torsdag/längtan

Jag satt och rensade bort gamla inlägg ur arkivet och kom över dessa bilder från Turkiet 2010. Tänk att det är 3,5 år sedan. En resa till ett varmare klimat hade varit mer uppskattat nu än någonsin...

fredag/finally free from politics

Ungefär såhär glad är jag just nu. Höstterminens sista tenta är avverkades i eftermiddags (ja, det är knasigt att höstterminen inte är slut förän efter jul) och därmed är en termin av statsvetenskap avklarad. Äntligen!!!! Håller alla tummar och tår att tentan gick vägen så jag slipper göra om den om sex veckor för det har varit ett rent helvete under hösten med dessa tentor, kursplaner, scheman osv som inte har stämt för fem öre. På måndag börjar vårterminen och jag kommer då att läsa både engelska och marknadsföring (förhoppningvis klarar jag av att läsa 45hp istället för de vanliga 30), medan majoriteten av klassen åker på utbytestermin (kalla mig tråkig, men det lockade inte mig alls faktiskt, vill hellre resa utomlands än plugga). 

onsdag/studying


15:36/new lamp

För ett tag sedan satte jag ihop denna lampan, med lite hjälp från en elektriker aka. Adam. Jag är supernöjd och ska visa den på plats i lägenheten alldeles snart tillsammans med min fina julklappar. Fick med andra ord en del inredningsgrejer som jag inte velat visa förän de var på plats, och jag fick ännu mer 'bra-att-ha-grejer' som kanske inte alltid är det roligaste att se på bild, men jag är ändå så nöjd och tacksam för allt. 

tisdag/middag på O'Learys

Igår åt vi avskedsmiddag på O'Learys med goa klasskompisar (minus Stina och Johannes) som åker iväg på utlandsstudier efter tentan på fredag. Det kommer bli så himla tomt i skolan och att inte ha lika många att leka med helgerna längre. Snyft! Annars hittade den ökända svenska vintern även till Kalmar i söndags. Snö och hundra minusgrader. Lite sent kan tyckas, jag vill ju ha vår nu. 

söndag/hos mig just nu

Helgfrukost är lite lyxigare (och onyttigare) än vardagsfrukost, men det får man unna sig. Tentaplugg står på dagens agenda och jag är opepp på att sätta igång.

lördag/jag ser domen i dina ögon

Har varit inne i stan en sväng med Nora för att handla jeans och dricka kaffe, och nu är jag hemma för lite plugg och ombyte innan jag ska på middag hos Sandra. På återseende. 

fredag/sometimes all you need is a Harry Potter marathon with a good friend

 

torsdag/snö of sweden

 

onsdag/back in school

Såhär ser det ut bredvid min säng just nu. 

Idag var vi tillbaka i en av skolans föreläsningssalar efter tre veckors frånvaro. Jag har tusenmiljoner saker att göra (där majoriteten består av plugg) fram tills den sista tentan för terminen nästa fredag så jag återkommer med en lägesrapport när det lugnat ner sig, eller när jag tröttnar på att sitta och trycka in anteckningar i skallen.

tisdag/you can do what you want with my body

 

måndag/last cup of morningtea at my parents house for this christmas

Igår körde mina föräldrar mig och min packning tillbaka till Kalmar så jag skulle kunna komma iordning lite innan det är dags för skola på onsdag igen. Det blev Harrys ändå i lördags (alldeles för galet) så jag mådde lagom bra under den tre timmar långa bilturen till Kalmar efter bara tre timmars sömn. Annars har tiden har gått så fort samtidigt som det känns som en halv evighet sedan jag tog tåget hem för 2,5 veckas "jullov". Det har varit lugna veckor, och det har regnat precis hela tiden, så jag har avverkat en hel del filmer samt hundratals sidor av studielitteratur, sovit till halv tio i stort sett varje dag, umgåtts mycket med familjen och varit iväg på en hel del utflykter med mina närmsta vänner. Jag är nöjd. Nu ska jag kötta mig igenom det sista som återstår av statsvetenskapen och höstterminen så jag äntligen kan lägga den bakom mig tillsammans med resten av 2013. 
 

20:15/instagram

 

söndag/from last night

 

lördag/everything that shines ain't always gonna be gold

Herre vad tiden går! De senaste dagarna har jag hunnit med att gå på The Hobbit 2 och i samma veva bli av med min 3D-oskuld på bio. Även en sväng till Ullis för inhandling av tråkiga nödvändigheter, middag på Bambu, sagan om ringen-marathon med Adam (vi blev så sugna efter vi sett The Hobbit), samt en shoppingrunda med Isabell har hunnits med. I kväll är vi ett gäng som ska till Isabell och bada i deras pool, basta, äta middag, dricka alkohol och eventuellt rulla en sväng till Harrys om humöret lutar åt det hållet. Det kommer förmodligen bli en kanonkväll! Älskar att det är så många röda dagar samt klämdagar under julen då de flesta varit lediga och tillgängliga. 

fredag/detalj

Ett halsband som jag inte använt på länge fick istället åka fram och bli inredningsdetalj. 

onsdag/getting drunk is like borrowing happiness from tomorrow

Tackar gårkvällens värdar samt övriga inblandade för en sömnlös natt, leverskada, förlorade hjärnceller och en lyckad nyårsfest. Idag däremot är den gamla tanten i mig helt förstörd, som alla andra dagar efter en utekväll så längtar jag bara tillbaka till sängen och John Blund. 

RSS 2.0