torsdag/throw back thursday


onsdag/slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever

 
 

tisdag/turn the light out, say goodnight, no thinking for a little while


söndag/santorini #8

Fler bilder från vår moppeutflykt till bland annat Fira. Håret såg (och kändes) lagom flötigt och slickat ut efter man svettats under en hjälm hela dagen. 

lördag/miss freckles

 

torsdag/we got a long way to go together


onsdag/santorini #7

Solnedgången på Oia, Santorini sägs vara den vackraste i världen och hundratals människor samlas varje kväll för att bevittna detta omtalade fenomen. 

tisdag/en kväll på santorini


måndag/santorini #6

Från en av alla de kvällar då vi åt middag och drack drinkar vid en mysig resturang nere vid stranden. Denna kvällen åt jag VÄRLDENS GODASTE caesarsallad. Under resan åt jag även världens äckligaste caesarsallad. Jag tyckte förövrigt själv inte att jag hade så mycket bilder från resan när jag gick igenom dem, men nu när jag delar upp dem i olika inlägg så verkar det bli en jäkla massa. Har några inlägg kvar så ni får stå ut. 

söndag/midsommarkrans

Helgen har innehållit saker som häng med Hanna i solen, farfars årliga grillfest samt sol, salta bad och äcklig hamburgare i Halmstad tillsammans med Sandra och Alexandra. Jag jobbar och sliter som ett djur på vardagarna (har till och med fått århundradets värsta träningsvärk i armarna efter allt slit), längtar och lever för helgerna och ser inte alls fram emot att börja skolan igen om några veckor. 

lördag/sommarkväll


torsdag/santorini #5

Fira, Santorini

onsdag/santorini #4

Cavo Bianco, the hotel. 

tisdag/midsommarbaket


Det var ju ett par veckor sedan det var midsommar nu, men som tidigare nämnt, det är sommar och den tiden jag inte jobbar vill jag ägna åt vänner och härliga sommaraktiviteter, som det även kommer dyka upp bilder ifrån så småningom. 

söndag/när man väntar allt för länge blir inget som man tror


lördag/sovmorgon


Jag ligger i min säng i och njuter av sovmorgon och det faktum att jag har en relativt oplanerad helg framför mig efter flera hektiska, men väldigt roliga, veckor. 

onsdag/santorini #3

Vi hyrde moppe en dag och åkte på upptäcksfärd. Det var så hemskt fint överallt, men folk körde som dårar och vägarna var sjukt krokiga utan några räcken som skyddade mot stupen så jag var livrädd och Isabell fick köra trots att det vanligtvis är jag som är våghalsen. 

tisdag/santorini #2

Kamari beach. Jag blir inte alls dödssugen på att åka tillbaka när jag ser dessa bilder, och solbrännan som jag jobbade stenhårt på under hela veckan har börjat flagna. RIP Santornin 2014. 

måndag/santorini genom mobilen #1

Med en stukad tumme (det blev både brottningsmatch och gymnastikuppvisning på midsommar), blåsor på fötterna, kobajs på skorna, ett tungt huvud och med enbart 1,5 timmes sömn i bagaget - allt tecken på ett lyckat midsommarfirande - begav vi oss mot flygplatsen. Flygturen var jobbig med tanke på vårt tillstånd (mest mitt då Isabell aldrig tycks må dåligt dagen efter), men väl framme på hotellet så kände jag bara lycka. Femstjärnigt hotell med en privat jacuzzi på uteplatsen. Därefter blev veckan bara bättre. Vi åt massor av god mat, drack skitstarka drinkar, blev utbjudna av de grekiska servitörerna, solade på en svart strand, badade bland meterhöga vågor i ett turkost hav när vi ville svalka oss, shoppade i grekiska butiker belagda längs med bergssluttningen i Fira, såg världens vackraste solnedgång på Oia, körde moped i den mest galna trafik jag någonsin upplevt till toppen av den vulkan som hela Santorini är byggd på, med den mest hänförande utsikten. En fantastisk resa som vi inte ville skulle ta slut. Dock var flygplatsen något av det värsta jag upplevt. En mindre lokal fick alla resande samlas i, oavsett resemål, där vi stod i en svettig klump i flera timmar i väntan på våra respektive flyg. Det fanns en liten butik, en toalett och det var endast en gate öppen, och planen gick inte enligt tidtabellen och vi fick inte borda vårt flyg förän en timme efter utsatt tid. Det var första gången under veckan som vi kände att vi faktiskt ville lämna Santorini och komma hem till Sverige. 

söndag/sing me to sleep


tisdag/pippi och jag

Första juli redan???? Tiden går så fort och jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. Nu ska jag åka till Isabell och bjuda in mig själv på fika och beklaga mig över min solbränna som börjar flagna i utbyte mot de bilder jag tog på Santorini. Väl värt efter en lång arbetsdag som började redan halv sex i morse. Det blev ingen mjukstart efter semestern då det fortfarande är supermycket att göra på jobbet. Tillsvidare får ni njuta av en bild på oss två från midsommarafton. 

RSS 2.0