15:05/lite fattigare, mycket lyckligare

 

måndag/du kommer aldrig behöva ljuga igen

Veckans enda föreläsning ägde rum i morse, så jag kommer att ta min studielitteratur och rulla hemåt någon gång under de kommande dagarna och stanna åtminstone över helgen. Återigen, studentlivet är för gött ibland.  

fredag/vad jag längtar efter just nu

Det gör nästan lite ont i mig så mycket som jag längtar efter sol, värme, bara ben, en brunbränd kropp, kvällsdopp, grillat, att ta bilen ut på äventyr, svenska jordgubbar doppade i choklad, drinkar på en uteservering, osv. Om två månader är vi nära, om tre månader är vi mitt i det hela. Åååh! 

torsdag/evening

Jag startade min lediga torsdag med att klockan 06:55 i morse hänga på låset till Friskis. Det var Sandra som kom med idén om att vi skulle byta sovmorgon mot ett svettigt pass på gymmet, och när vi efteråt belönade oss med hotellfrukost så var det värt all möda flera gånger om! Det var väl kanske lite tur att gårdagens planer om onsdagsfylla och utgång sket sig så att vi orkade med detta idag istället. Resten av dagen ägnades sedan åt plugg och soffhäng. Studentlivet alltså. 

måndag/minifika

Inte från idag, utan från fettisdagen för några veckor sedan då Sandra kom förbi med minifika. Ligger i vanlig ordning efter med bilderna, men de dyker upp allt efter som. 

söndag/be the best version of yourself

Jag har spenderat denna helg på hemmaplan. Jag hade en klipptid i fredags, vilket sedan ledde till en mysig heldag med mamma, och resterande tid spenderade jag med två ton plugg, tyvärr. När studielitteraturen tar två veckor på sig att anlända så får man stressplugga även över helgen för att ligga i fas. Fast å andra sidan så har vi så mycket självstudier (dvs, inga föreläsningar - plugga hemma) så en helg hit eller dit gör ingen skillnad. Skönt med ett miljöombyte ändå, och den lättnadskänslan av att vara klar med alla pluggrelaterade måsten är ju så jäkla skön! 

lördag/it's all about you


onsdag/breakfast in bed

Största fördelen med att vara student? Att själv kunna styra sitt schema och få många härliga sovmornar såklart! Det kan nog inte nämnas nog många gånger hur jäkla underbart det är med sovmorgon och lång frukost framför en serie. 

tisdag/birthdaypresents

Jag fick sååå mycket fint från mina älskade vänner och familj. Utöver detta fick jag även en flygbiljett av världens bästa mormor.

måndag/a pocket full of sunshine

Den fina blomman fick jag av Isabell när hon och Calle var och hälsade på mig. Den ersatte tulpanerna lagom tills de började vissna. 

19:17/instagram

 

söndag/vår i mars

Alltså detta vädret! Strålande sol och riktig vårvärme, och det är bara mars?! Helgerna i mars har hitills varit fyllda med nöjen, precis som jag förutspådde för några veckor sedan, och denna helgen har jag myst med Emma, Sofia och Nora en kväll, gått långa promenader i solen med Sandra (ovan bla). Vi två har även ätit middag för att fira att jag fyllt år samt varit på en shoppingrunda tillsammans med Nora. Dock känns det riktigt tråkigt att vädret ska växla till regn och kyla nästa vecka. Det är egentligen helt sjukt vilka vädermänniskor vi svenskar är. Humör, samtalsämnen osv kretsar kring vädret. 

torsdag/drunk in love


tisdag/en stund för mig själv

Bakis i söndags, vaknade upp dödssjuk igår. Helgens festligheter har tagit ut sin rätt och detta är tredje dagen i rad som jag ligger nerbäddad. Pedanten i mig har inte ens orkat diska under dessa dagar och då är det illa (hehe). I morgon kommer Nora till Kalmar för att spendera helgen här så förhoppningsvis är jag på fötter då. Börjar nämligen bli lite uttråkad av att spendera dagarna i horisontalt läge när det finns mycket annat som lockar desto mer. På återseende kompisar!  

söndag/a little party never killed nobody

Släktkalas, två förfester (först Isabell, sedan hos Calle), VIP-bord på Harrys och en spårad efterfest hos Calle. Det är aldrig så roligt att festa som det är när man kommer hem till sina favoriter. 
 

lördag/festligt


fredag/22

Idag fyller jag 22 år och det firas med en fyra timmar lång salstenta! Vad mer kan man önska sig?! Skämt å sido, det känns faktiskt inte jättejobbigt med tenta då jag tyckt om denna kursen, och direkt efteråt kommer jag ta tåget hem för att fira med pappsen (och resten av familjen såklart) som jag fått äran att dela denna fantastiska dag med.

19:15/hunkydory

 

torsdag/minutes are longer when we are apart

Inte nog med att jag var på spa i helgen, idag, efter några timmars tentaplugg och uppsatsskrivande, var jag på ansiktsbehandling som jag fått i present av mamma. Lyx! Efteråt blev det gymmet med Sandra. 

15:13/shopping

 

tisdag/tentapluggar


måndag/helgen genom min mobil

På sistone har jag inte orkat släpa fram kameran och många fina ögonblick har istället förevigats genom mobilen. 

söndag/let's go out for old times sake

Calle och Isabell har nu lämnat Kalmar efter att vi haft en förstklassig helg tillsammans, bokstavligt talat! Vi började med tacos, vin och mys (och slagsmål av den vänligare sorten) i min soffa då Ås-borna var trötta efter resan. Lördagen startade vi upp med underbar traditionsenlig hotellfrukost innan vi rullade iväg till Öland där vi gick på spa på hotell Skansen och fick massage, vilket var första gången för mig och det var jättehärligt! Kvällen tänkte vi runda av med middag på O'learys i sällskap av Sandra och Oscar, men efter ett okänt antal alkoholhaltiga drycker så slutade det istället med en spårad utekväll. Med andra ord är bakfyllan idag ett faktum, och McDonalds-frukost samt lejonkungen i sängen var en självklarhet, men det får det vara värt för det var fantastiskt fint att ha min absoluta favoriter samlande under en kväll. Skönt att få ha mina 27 kvm för mig själv igen så jag äntligen kan få städa (hehehe). Nästa helg ses vi igen!!! 

RSS 2.0