fredag/do what you want to me


torsdag/studymode on


onsdag/just another pink elephant

 

tisdag/when you're down and lost, and you need a helping hand

Jag älskar produktiva dagar och lugna kvällar. Det har varit ganska mycket skola och en hel del kodning sistone, som följts av svettiga träningspass och goda middagar i soffan framför Desperate Housewives. Nästa veckas tenta närmar sig aningens för fort om man ser till mina icke existerande kunskaper inom kodning. 

måndag/harrods food hall


söndag/på landet


lördag/weekend plans and blueberry pie

Om förra helgen var slapp så är denna raka motsatsen. Det är lönehelg och jag har gett mig själv ledigt från studierna för att ta tillvara på helgen. Igår var jag iväg och Nora iväg på en rejäl shoppingrunda enligt vår tradition. Idag har jag varit på Kalmar's International Street Market, mys-fikat och fotat hösten med Sandra (samtliga av mina favoritsysslor), och ikväll vankas det utgång! Det känns som om jag måste ta tillvara på studentlivet, Kalmar och allt däromkring så mycket det bara går innan det är över till våren. Snyft!

fredag/be great in act, as you have been i thought

Ovan ser ni de obligatoriska turistbilderna från London. Har säkert 50 bilder framför Big Ben om man räknar samman de bilder jag tagit varje gång jag varit i London (hehe).  

torsdag/some of them wants to get used by you

 

onsdag/johnny bulls

Nya storfavoriter för hösten!

17:33/london taxi

Bättre sent än aldrig i vanlig ordning. Nu har jag äntligen tagit mig tid för bilderna från London som kommer dyka upp allt eftersom. Älskar förövrigt ljuset på denna bild som jag tog i farten av misstag. Annars sitter jag i skolan och kodar på min lediga dag tillsammans med Nora. Det är riktigt klurigt och supermycket att lära sig, men när det väl går som det ska så är lyckokänslorna totala! Som examination i den här kursen ska vi koda en hel hemsida från grunden så det gäller att få in så mycket som möjligt innan dess. 

måndag/london genom min mobil

Vi åkte turistbuss där vi under en liten stund var de enda på bussen, och vi hoppade såklart av för att fota vid de obligatoriska turistmålen. Vi gick på stan där vi shoppade och åt frozen yoghurt för första gången, vilket inte alls smakade som jag föreställt mig, men som var riktigt gott tillsammans med choklad och jordgubbar. Vi spenderade timmar inne på Harrods foodhall, åt mängder av mat som sedan förhoppningsvis försvann av allt promenerande. 

söndag/instagram

 

lördag/tell me what's wrong


fredag/vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

Idag hade jag min första sovmorgon på två veckor och jag lämnade inte sängen förän vid lunch. Helgen är relativt oplanerad och det känns så skönt att få sova ut, fylla på kylen igen efter min frånvaro, tömma den överfulla tvättkorgen och bara ta igen mig efter ett par hektiska veckor. Jag ser fram emot kvällen då bara vi tjejer ska ut och äta, och i morgon ska jag och Nora se The Maze Runner på bio. Mysigt!!

torsdag/london calling

Det får bli en gammal bild från London då jag inte lagt inde nya bilderna på datorn än. Vi landade i Göteborg i tisdags kväll och då åkte jag hem till Reftele där jag spenderade natten, och tidigt igår morse tog jag och mina trasiga fötter tåget tillbaka till Kalmar där jag sedan rullade vidare direkt till skolan för grupparbete följt av föreläsning. Att jag aldrig lär mig?! Samtliga 3 gånger jag varit i London så har jag fått hemska blåsor och allmänt ont i fötterna av allt promenerade men ändå packar jag inte ner ett par riktiga träningsskor?! Det är tydligen converse som gäller framförallt. Jag har i alla fall haft tvåtusen saker att fixa sedan min hemkomst, och jag har nu tusen saker kvar. Det var inte direkt några lugna och avkopplande dagar i London, vilket jag förvisso inte heller ville ha, men att återkomma till ett lika fullspäckat schema som jag hade innan jag åkte gör att jag önskar att vi stannat en extra dag i London som vi enbart ägnat åt att sova på hotellet. Återkommer när mer tid finnes. 

onsdag/with or without you

 

tisdag/det är något särskilt


måndag/tell me what you think about me


söndag/tiger of sweden

Jag ville ha en mindre axelväska som rymde både kamera och plånbok och när jag hittade denna så tvekade jag bara några sekunder innan jag slog till. Smidigt när jag inte orkar släpa på min stora Michael Kors på armen hela dagarna. 

lördag/mysiga kompisar


fredag/so far away but yet so close

Efter en vecka bestående av 13 timmar i skolan och 25 timmars jobb så tar jag med mig min bästa vän på en långweekend i London där vi kommer stanna tills på tisdag. Det tog inte många dagar för oss att boka resan efter att vi kommit på tanken att åka, likadant med vår resa till Grekland i våras (bilder ovan). Ovanligt fort för en lat människa som mig, men så kul att planer inte bara förblir planer utan att saker faktiskt blir av. Dock har en extra jobbig och stressig kurs har precis dragit igång så det är med en känsla av ångest blandat med lättnad som jag lämnar Kalmar i cirkus en vecka. Jag kommer förmodligen få isolera mig tillsammans med studierna på heltid efter detta, men det får framtida Angelica kämpa med för nutida Angelica är i stort behov ett miljöombyte och en paus från vardagen. So long! 

torsdag/we were a thousand miles from comfort


tisdag/sometimes the wrong choices bring us to the right places.


måndag/she is the sunlight

 

söndag/you were seeking mr. right, i was thinking right

 

lördag/when love takes over


fredag/autumnlight

Tre schemalagda föreläsningar på två veckor. Det är det som är charmen med studentlivet och självstudier, man får lägga upp mycket av sin tid som man själv vill. Nu har vi några dagar som är helt fria från plugg innan en ny kurs drar igång på måndag och de ska spenderas på bästa sätt, bland annat en mysig fika och lite ärenden inne i stan tillsammans med Nora i samband med Kalmar Fashionweek, middag med Sandra och fin-utgång på Stadt (premiär för i höst).

torsdag/pink roses


onsdag/i love my selves


RSS 2.0