tisdag/årets tredje och sista kräftskiva


måndag/a place like this

Älskar att fota vid denna plats. Svinö, Kalmar, precis intill Ölandsbron. När jag skulle fota den nedre bilden så spräckte jag min telefon (snyft). Jag la mig ner på några stenar med mobilen i bakfickan och när jag reste mig och tog fram mobilen så trodde jag inte mina ögon. Sprickor i form av ett spindelnät över hela skärmen, framkameran förstörd och krossat glas precis över klockan. Men det är väl uppoffringar man får göra för att få en bra bild, skämt åsido. 

söndag/weekend at home


En dag och två nätter spenderade jag i Kalmar innan jag blev inringd till jobbet igen. Tre dagar jobbade jag och helgen spenderade jag med en massa festligheter. Födelsedagsfirande för lillasyster, lillebror, mamma och morfar samt hög konsumtion av vin med mina fina vänner. Ursprungstanken var dock galendans till Medina och Larz Kristerz på Sigges, men vi kom överens om att åka ut i de småländska skogarna för att gå på Sigges och inte återvända hem förän i gryningen hör sommaren till, och valde därför att istället stanna hemma i höstrusket som börjat smyga sig på. Min 1,5 vecka gamla hosta sa också ifrån. Det får bli till våren igen istället. Nu väntar lite grupparbete i form av tillverkande av ett tidningsomslag resterande timmar av denna dag. Så kul! 

lördag/jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

 

fredag/i kalmar stad


torsdag/lazy morning

 

onsdag/på mitt soffbord

 

tisdag/it's easier to hide and harder to trust


måndag/this place

Tjugoandra september och fem timmar i skolan väntar. Väskan läcker ut kläder på golvet och skvallrar om några dagar på hemmaplan. Ett par dagars jobb, hundvaktande, pizzamys och fotboll med min bästa vän samt en fotorunda uppe på Ängaberget, allt detta trots att jag blev dödssjuk redan efter första natten hemma hos mamma och pappa och knappt sovit en blund sedan dess på grund av allt hostande och halsont. Som ett knytnävsslag i ansiktet från ingenstans. Ångrar att jag inte spenderade mer i sängen då jag fortfarande mår riktigt jäkla dåligt. 

söndag/it was always you

 

lördag/fotouppgift 2

 

fredag/rådjurshorn

Innan jag åkte hemifrån så lånade jag med mig ett rådjurshorn av pappa, vilket jag tycker gör sig bra i min lägenhet. Tänk att om cirkus åtta månader så måste jag lämna ifrån mig min lilla studentetta till någon annan. Snyft! Det är ännu högst oklart vart jag ska bosätta mig därnäst. 

torsdag/golden heart


onsdag/beige and white

 

tisdag/fotouppgift


måndag/dreamy


lördag/fika på kullzénska

Det mysigaste cafét i Kalmar heter inte Espresso House (även om det förvisso är väldigt mysigt det med), utan Kullzénska Café. Ett enormt, gammalt hus med hembakt till studentpriser. Ikväll väntar årets tredje och förmodligen sista kräftskiva med klasskompisarna. Det blir knytkalas med utgång som avslutning.

fredag/lips like morphine

 

onsdag/homemade

Jag älskar bröd och föredrar hembakt framför köpebröd alla gånger. Detta var dessutom så himla smidigt och enkelt! 

tisdag/lisbeth dahl


måndag/en styck bästis i kalmar saknas


Vilken helg! Middagsdejt med Sandra i fredags. Vi lagade fläskfilé och blåbärspaj som vi avnjöt i min soffa. I lördags blev det shopping med Nora följt av höstens första utgång i Kalmar med kompisarna från klassen som dock resulterade i en söndag i fosterställning. Idag och i morgon väntar riktigt långa skoldagar och hade jag inte varit så fruktansvärt trött så hade det inte alls känts jobbigt då det är (som jag nämnt tidigare) en riktigt rolig kurs, precis i min smak.

söndag/last days of summer

 

lördag/mer melissa horn


19:55/visst finns det dagar som jag kan låtsas som förut


fredag/new in my apartment


torsdag/give me one good reason why I should never make a change

Superrolig kurs (bild, form och webb) med massor av fotouppgifter och ingen tenta! 25 grader och strålande sol (september har hitills bjudit på mer sol än hela augusti sammanlagt). Tacokväll med klasskompisarna. Häng i Kalmar slottspark med Nora och Klara. So far so good! 

onsdag/liseberg

Bilderna dyker upp sent i vanlig ordning och jag har samma ursäkt som alltid, livet kom emellan. 

tisdag/ängaberget

Min farfar äger ett hus som heter Ängaberget som ligger ensamt på en kulle omgivet av skog och ängar. Han bodde där när han var liten, men nu används huset mest som förråd av oss i familjen. Jag tycker däremot inte det gör något att det är obebott då det är ett perfekt fotoställe på sensommaren. 

måndag/first day of school

Frågan är vad sjutton som hände med mitt 3 månader långa sommarlov?! Och sommaren också för den delen?! Hela augusti har varit regning, kall och ruggig, typiskt höstväder en hel månad för tidigt. 

RSS 2.0