måndag/mobilpaus under en kvällspromenad

 

söndag/i feel that you where meant to be lost right here

 
 

lördag/årets sommarstad 2015

 
 

fredag/in a blue dress

Paniken som uppstod när jag inte hade någon klänning med det där lilla extra att ha på mig på examensbanktten, och lättnaden som följde när bästa Isabell postade sin fina, mörkblå klänning till mig från Ås. 

torsdag/4h-gård

 

onsdag/grillning i Skälbyparken

 

onsdag/don't take your life for granted, hold on tight to what you've been handed

 

tisdag/small acts of kindness makes the biggest differenses

 

måndag/skälby

 

söndag/pink roses

 

lördag/take me on

 

fredag/kalmar slottspark

 

torsdag/jag längtar efter detta


onsdag/in my midsummer's dress

 

tisdag/everbody deserves a chance to walk with everyone

 

måndag/some people

Ett av mina tre favoritmellanmål när jag försöker hålla mig till något nyttigare. En skvätt fil på detta och det blir nästan en desert. Jag har förövrigt varit jättedålig med träning och kost sen tiden kring examen och jag börja sakna det en skvätt. Det börjar med andra ord bli dags att ta tag i det där igen. Synd bara att man knappt har någon tid över när man jobbar som man hade under studietiden. Det är den absolut största skillnaden som är väldigt påtaglig. Jag har inte haft en endaste ledig heldag sen innan examen. Det känns i både kropp och knopp kan jag säga. 

söndag/spagat

 

lördag/i didn't pay attention to the light in the dark

 
 

torsdag/en favorit

 

onsdag/innan exmensbankett

 

tisdag/instagram


Det må så vara att jag inte varit så aktiv här inne de senaste veckorna, men på instagram har det varit tvärtom då jag varit flitig på att ladda upp bilder. Enjoy!

söndag/nya ögon

Jag kan väl inte påstå att det var tänkt att jag skulle köpa några nya glasögon på ett tag, men Synoptik hade femtio procent rabatt på bågar, och när vi väl stod där och provade glasögon så hittade jag ett par stora (jag älskar stora bågar) och bruna bågar som var mjukare i ansiktet i både färg och form jämfört med mina gamla svarta bågar. Och väl inne hos optikern visade det sig att jag behövde höja styrkan i mina glas ett snäpp så i slutändan behövde jag nya glasögon ändå och det blev dem ovan. 

lördag/don't say a word while we dance with the devil

Vad jag kommer att sakna mest med Kalmar och studentlivet? Att kunna själv kunna portionera ut min tid på vad jag anser vara viktigt, att ha sovmorgon flera dagar i veckan, att ha cykelavstånd till kompisar, butiker, fik och krogen, att stå i mitt pyttelilla kök och laga god mat på en studentbudget och framförallt att kunna umgås med denna fantastiska kvinna varje dag! 

fredag/love is weightless, but it weighs a lot on some shoulders

 

torsdag/gofika


19:34/finaste gänget


onsdag/examensdagen

Examensdagen var en fantastisk dag fylld av både glädje och sorg. Glädje över att ha klarat av en hel utbildning på Linnéuniversitetet där jag fått fina vänner på köpet, och en enorm sorg blandat med ångest över att aldrig få träffa vissa av de människor jag delat tre år med samt över att lämna tryggheten i skolan och Kalmar, och istället behöva bestämma vad jag ska göra resten av mitt liv. 

tisdag/stipendie

Hur fantastiskt var det inte att jag och tre av mina närmsta klasskompisar vann stipendie för vårt arbete under kursen projektproduktion då vi jobbade med att förbättra skyltningen på Kalmar Länssjukhus?! Jag var överlycklig över att vårt arbete uppmärksammats och utsetts till 'Bästa Medieproduktion'. 

måndag/iphone 6

Att min iphone 5 varit sprucken är väl ingen nyhet, men på självaste examensdagen så slutade den även att fungera att ringa på emellanåt. Detta gav mig lite smått panik under examensnatten då jag försökte få tag på mina bortsprungna kompisar så dagarna därpå traskade jag in på Telia och köpte mig en ny telefon för att examensnattens skräckhändelse inte skulle behöva upprepa sig. Behöver jag ens säga att jag är nöjd och lycklig över detta köp?

söndag/we love who we love, don't we

Dessa bilder är faktiskt från förra sommaren då vi hitills bara fått en veckas sommar totalt och jag inte kunnat ta några fina bilder i solnedgången i år. Egentligen spelar det väl inte så stor roll då jag mestadels bara jobbar, men lite sol och värme hade väl inte skadat när det faktiskt är sommar. 

lördag/i had nothing, now i have everything

Tänk att jag inte alls ville tillbaka till livet på hemmaplan innan sommaren och nu är det så himla roligt att umgås med mina arbetskamrater och åka på äventyr varenda helg! Helgen innan jag flyttade ut från min lägenhet åkte fyra av oss ner till Kalmar och spenderade tre fantastiskt mysiga dagar där och jag tog med dem till några av mina favoritställen. 

RSS 2.0