onsdag/propert

 

måndag/flytten

Det är så mycket som händer just nu, och även om jag gillar det, så känner jag mig stressad. Jobb kombineras med flytt (leta lägenhet, hitta lägenhet, fixa lägenhet, flytta in i lägenhet, göra det trivsamt i lägenhet) och nöjen med vänner, samtidigt som jag ska hinna med att umgås med min familj. Mina fina vänner har hjälpt till att måla om hela lägenheten trots att samtliga varit slitna efter diverse festligheter, och mamma och pappa har kört samt burit lådor. Jag bjöd på pizza som tack. Även fast jag vill flytta så börjar det nu kännas lite tungt i bröstet då jag är rädd för att bli ensam och inte trivas. 

söndag/julen

Julen är redan över och jag känner att jag inte riktigt hunnit njuta så mycket som jag brukar. Inga nya bilder har jag tagit då kameran mestadels legat på en hylla och samlat damm. MEN! Det ska det bli ändring på snarast! I julklapp fick jag fanastiskt fina grejer till min nya lägenhet och samtliga familjemedlemmar blev glada för sina julklappar som fraktats hela vägen från USA. Älskar att ge bort paket när man vet att de kommer att uppskattas. 

torsdag/lussebullar och glögg

 

onsdag/morgonfrost

 

tisdag/historiskt julbord

Vi blev ju bjudna på historiskt julbord på Artipelag i Stockholm som ägs av Baby Björns ägare, och även om maten var förskräcklig så var underhållningen av Erik Haag och Lotta Lundgren samt sällskapet förträffligt. Och gruppbilden är på den gyllene andra generationen som de hela tiden pratade om att vi var. Inte oss emot. 

måndag/it's something about christmas time


söndag/i have waited all through the year

 

lördag/dessa tjejer

Dessa tjejer alltså, de får mig att längta till jobbet. Och påtal om jobb, i torsdags skrev jag på kontrakt för en kortare anställning hos Gislaveds kommun som kommunikatör för ett projekt de kallar för Konjukturpaketet. Jag ska fortfarande jobba heltid på BabyBjörn så detta andra uppdrag får resterande tid av mitt liv. Men å andra sidan känns det skönt med en extra inkomst då jag i måndags fick en lägenhet! En tvåa mitt i stan i Värnamo och jag är överlycklig! Jag flyttar offeciellt in den 1 januari, men nästa vecka får jag nycklarna så jag kan spackla och måla. Om jag tänkte på inredning tidigare så är det ingenting jämfört med nu! En bättre vecka med andra ord!

fredag/på stan


torsdag/with the sun in my eyes


onsdag/mer central park

 

tisdag/new york by night

 

måndag/central park


söndag/love yourself

Det är andra advent och jag har inte ens avverkat alla bilder från New York, ännu mindre börjat med några juligheter. Dags att lägga på ett kol. 

lördag/ground zero memorial

Förmodligen världens sämsta bilder om man jämför med hur det faktiskt såg ut i verkligheten, men de flesta vet ju hur otroligt svårt det är att fota i mörker, framförallt utan stativ. Att besöka Ground Zero Memorial, det vill säga minnesplatsen för terrorattacken mot World Trade Center, låg väl inte högst upp min lista av saker jag ville göra i New York, men både Fanny och Nina tjatade om att de vill åka dit så vi gjorde det, och det var riktigt mäktigt! Det var två enorma kvadratformade hål i marken där vattenfall rann nerför kanterna, och runt om varje hål fanns namnen på alla människor som förlorat sina liv i attacken. 

RSS 2.0