fredag/en favorit

Jag tycker det är hemskt roligt att laga mat och ovan är en väldigt enkel favorit! Dock är det inte lika roligt att laga mat hemma hos mina föräldrar och i sommar renoverar de dessutom köket så det går inte laga mat ens om jag hade velat. Förra veckan rev de ut hela köket och sedan drog de till Stockholm och lämnade mig, som måste jobba, helt ensam. Tur att mormor finns!

torsdag/innan meskalins examensbankett 2015

 

onsdag/now that she is gone

 

tisdag/strawberry daiquiri

 
 

måndag/midsommar 2015


söndag/utflyttad

Igår var jag, mamma och pappa i Kalmar över dagen där vi tömde och städade ur min studentlägenhet. Jag är med andra ord offeciellt utflyttad och jag lever därmed i flyttkartonger tills vidare. På kvällen åkte jag ut till Ås där Isabell hade födelsedagsfest. Kvällen präglades av skratt, shots och vi drog inte ut framåt midnatt, men det gjorde inget för det var så värt med en hederlig hemmafest med människor som jag inte sett på flera veckor eftersom jag jobbat när de haft semester. Även om jag inte suttit framför datorn (som förövrigt är kaputt då skärmen håller på att separeras från själva locket och pekdonet krånglar) på sistone så har kameran fått hänga med på en del äventyr så jag har en hel hög med bilder från sista veckorna i Kalmar fram tills igår. När jag flyttar till en ny lägenhet ska jag skriva ut varenda bild så jag kan njuta av de fina stunderna. 

tisdag/JAG LEVER!!!!!

Jag lever och jag befinner mig i skrivande stund hemma hos min föräldrar. Jag skulle dock inte vilja säga att jag bor här, utan att jag har min säng här medan jag befinner mig "mellan två bostäder", som min kära Nora så fint uttryckte. Jag har hur helst knappt en minut över nuförtiden mellan flytt, jobb (herre gud vad jag jobbar), sommarnöjen och total utmattning så jag återkommer med några av de femhundramiljoner bilder som jag samlat på mig på sistone samt lite uppdatering om hur livet ser ut i allmänhet och hur det i synnerhet känns.

RSS 2.0