lördag/you are the reason that i feel so strong

Sista oktober och jag förklarar det härmed höst. Här på bloggen alltså. Jag har fått nog av sommarbilder trots att jag har flera stycken som jag ännu inte publicerat, och istället tänker jag bjuda på bilderna från New York som legat och väntat i en mapp på datorn. Sommaren må vara underbar, men hösten är inte så dum den heller. Så länge det inte regnar förstås. Hur som helst, dagarna innan resan gjorde jag något superspontant och dumt som kom att ha blivit ett av mina bästa dumma beslut. Jag köpte nämligen ett nytt objektiv till min kamera som jag velat ha superduperlänge! Ett Tamron AF 28-75mm F2/2.8. Det är enormt och tungt, men vilka bilder! Jag är så himla nöjd och bilderna från New York kunde inte blivit bättre. 

fredag/a plate of fruit

 
 

torsdag/i forgive you, cause we are in the same house

 

onsdag/you are something out of a dream

 

tisdag/there are only blue or black days

 

måndag/evening sunlight

 

söndag/favorit

 

lördag/flowers on my dress

 

fredag/the perfect match

 

torsdag/långe jan

 

onsdag/mina stjärnor


tisdag/sommarsol

 

måndag/tree top adventure

 

söndag/instagram


lördag/frukost

 

fredag/ölands södraste udde

 

torsdag/on the countryside

 

onsdag/how deep is your love

 

tisdag/med fina vänner

 

18:20/examensfest

Denna mobilbild får, trots sin brusiga, suddiga och allmänt kassa kvalitet, ett alldeles eget inlägg då jag inte kan låta bli att le varje gång jag ser den. Egentligen behöver den väl ingen närmare beskrivning då den själv berättar vilken sjuk kväll vi hade när vi tog examen. Vårt lilla gäng var samlat en sista gång. 

måndag/mobile randoms from this summer

Angående den sista bilden: min vita pärla fick bli till skrot efter många slitsamma försök till att bibehålla den vid liv. Jag gick många tusenlappar back, men deppade bara en kort stund då jag kort därpå införskaffade mig en ny pärla som var en sådan jag velat ha hela tiden. Blå, lagom skruttig och bara min. 

söndag/kräftskiva

Årets första kräftskiva var en riktigt bra sådan som involverade bland annat skönsång i form av snapsvisor, nattligt nakendopp i sjön (som även var årets första och enda för min del, skäms!), massor av vin och hopp i sängarna innan läggdags. Galet, precis som vanligt!

lördag/tie me down

Alltså den där koftan från hunkydory knep jag på rean i somras och har använt den till precis allt sedan dess! Rea är väl ingenting jag i vanliga fall orkar bryr mig om, men denna var ett riktigt höjdar-rea-köp, jag älskar den!

20:13/the heart wants what it wants

 

fredag/harbor

 

torsdag/på ett fält i kvällssolen

 
 

13:51/äventyrsdags

Denna sommar har jag känt mig lite bitter över att inte ha en endaste veckas semester och därmed inte heller någon utlandsresa inbokad. Att sommarvädret dessutom inte anlände förän i slutet på augusti, vilket i sin tur resulterat i att jag varit blekare än någonsin gjorde väl inte saken bättre. MEN! En onsdag på jobbet frågade Fanny om jag skulle med på en resa, och på fredagen hade vi fått med oss Nina, bokat och betalt tre stycken flygbiljetter till NEW YORK! Så galet, spontant och sjukt, men ack så härligt att äntligen få komma iväg. Dessutom till ett land och en stad jag aldrig tidigare besökt. Efter det har jag varken velat, eller vågat vara ledig något innan då behövt varenda krona till resan. I MORGON ÅKER VI!!!!

tisdag/kalmar slottspark

 

måndag/fin vän och pioner

 
 

lördag/våffelfika

 

fredag/words, can't deal with them anymore

 

torsdag/evening drinks

 

RSS 2.0