onsdag/catch me if i'm falling

 

tisdag/vallmofält

 

måndag/whispers in the silent, wake me from my sleep

 
 

söndag/only dreams can save me now

 
 

lördag/tapas

 

fredag/lilla glaset vin

 

torsdag/tired of speaking with words

 

tisdag/cykelfärja till öland för första gången under tre års tid

 

söndag/take me as i am

 

söndag/en kväll

 

lördag/stensö båthamn

 

fredag/tonight i'm yours

 Idag har jag min första lediga dag sedan examen och den spenderar jag i Kalmar hos Sandra. Vi ska gå på bio ikväll och på söndag är jag bjuden på knytisbrunch hos Fanny. 

torsdag/jordgubbar och mjölk i nya skålar från iittala

 

onsdag/här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut

 
 

tisdag/kalmar gästhamn

 

måndag/summerwalk

 

söndag/breakfast in bed

 

lördag/let's take a moment

 
 

fredag/älskade motljus

 

torsdag/jag räknar dagar, jag räknar timmar tills vi ses

 

onsdag/oldies, but goldies

 

tisdag/all of my kindness is taken for weakness

 

måndag/you're gonna miss me when i'm gone

Nu kan man nog säga att sommaren offeciellt är slut. Sommaren som anlände otroligt sent och aldrig hann bli riktigt "somrig", dvs jag hann inte riktigt med alla de där klassiska sommaraktiviteterna i och med dåligt väder, flytt och jobb. Det är nu när sommaren är slut som det känns väldigt påtagligt att jag inte ska återvända till livet och vardagen i Kalmar igen. Mitt fina Kalmar. Folk försöker intala mig att " det är nu det riktiga livet börjar" och "du är ung, du kan göra vad du vill". Men om vi bortser från det faktum att det är skitsvårt att få ett bra jobb och lägenhet så har jag ingen aning om vad jag vill. Jag vill verkligen inte bo i Reftele, men just nu skrämmer allt annat skiten ur mig. Sommarbilderna fortsätter här i alla fall då jag ligger efter sedan början av sommaren. Det är förvisso lika bra då jag inte riktigt känner för att fota om jag inte är ute på några spektakulära äventyr. 
 

söndag/jordgubbsfika

Väl hemma efter helgens bravader som bestått av en härlig blandning av mys och fest på nollningens sista dagar, så möttes jag av en fantastiskt syn. Mamma och pappas kök är ÄNTLIGEN färdigt! Vi har levt väldigt primitivt utan någon form av den bekvämlighet som ett komplett kök tillför sedan sommarens första veckor. De senaste fjorton dagarna trodde jag helt ärligt inte att jag skulle orka stå ut en sekund till då vi levt på gamla frysta matlådor och torra mackor. Med andra ord är jag minst lika glad som mina föräldrar över att köket är färdigt och det blev så himla fint! Det förtjänar de verkligen. Redan nästa helg ska jag ha middagsbjudning för mina två bästa kumpaner från jobbet då vi även ska smida lite goa planer. DOCK bringar detta även en känsla av att jag verkligen längtar till något eget igen. Att bo gratis hemma hos mamma och pappa i all ära, men skönast är det faktiskt att bo i något eget. Jag längtar till och med tillbaka till min lilla trånga etta i en byggnad fylld med studenter. Frågan är bara vart jag ska flytta härnäst? Jag är så himla kluven och livrädd för att hamna någonstans där ensamheten blir ett faktum. 

lördag/sista från examen

 

fredag/she took my hand and draged me along

Just denna helg landar min tjej från Norrland på Landvetter där jag ska hämta upp henne så vi ska kunna spendera en långhelg tillsammans. Vi ska bland annat åka ner till Kalmar för en liten återförening med Klara. Hur fint?!

torsdag/du hade gjort samma sak


onsdag/på stensö


tisdag/busväder

 

RSS 2.0