torsdag/nike air max thea

Jag har köpt nya supersnabba skor, och för att vara en tjej som vanligtvis aldrig ens skulle kolla en extra gång åt ett par sneakers så är jag väldigt nöjd. Jag behövde ett par med bra sula som skulle tåla att knallas omkring i, och dessa var ett bra alternativ. Även kappan är ny och något som jag vanligtvis kanske inte skulle köpa, men det kanske är dags för lite förändring? Jag känner mig förövrigt fortfarande lite krasslig av någon outgrundlig anledning, men har tränat så mycket kroppen tillåtit. Hoppas återigen på en piggare nästkommande vecka. 

onsdag/fresh flowers

Mamma hade med sig en sån himla fin blombukett när de var här för någon vecka sedan. Nu för tiden köper jag färska blommor så fort de gamla avslidit. Älskar att fylla lägenheten med färg och liv. 

tisdag/me

 

måndag/älskade frukost

 

söndag/kosläpp

Jag har känt mig dålig hela den här veckan så jag har avstått från all träning, med undantag för i fredags då jag, Fanny och Nina gick en skogspromenad i solen. I går kom Fanny förbi på frukost, vilket har börjat bli lite standard för oss, och på kvällen åkte jag ut till mina favoriter i Ås för grillat. De drog vidare på pubkväll, men jag kände mig inte i form för fest så jag tackade för mig och rullade hem istället. Idag hade vi bestämt att det åter var dags för lite äventyr, men Nina var sjuk och vad bestämmer sig de två tjejer i 20-års åldern som återstår att göra då? Först åker de på kosläpp på Stora Segerstad för att klappa kor och käka bullar med alla barn, vilket var sååå mysigt, men så jäkla kallt!!! Sedan åkte vi på förveten-runda som slutade med fika vid en sjö. Det har snöat och varit sol om vartannat hela veckan så vädret var med andra ord inte optimalt, men vi hade det bra ändå. Hoppas innerligt att jag mår bättre den kommande veckan så jag har energi till träning och livet i allmänhet. 

tisdag/dumlekakor

 

måndag/details

 

söndag/nytt på min byrå

 

lördag/helgfrukost

Ytterligare en fullsmockad arbetsvecka har kommit till ända och helgen kunde inte vara mer välkommen. I måndags efter träningen slet jag med det sista jag hade att göra på hemsidan jag gjort åt Konjukturpaketet. I tisdags fick jag erbjudande om att fota killarna i Bredaryds fotbollslag. Sagt och gjort, jag kidnappade med mig NQ och åkte dit efter jobbet. I onsdags flexade jag på eftermiddagen för att åka på referensgruppsmöte på kommunhuset och bland annat diskutera hemsidan jag jobbat på. Direkt efteråt kastade jag på mig träningskläderna för ett magpass på gymmet med Fanny. I torsdags blev det mer fotografering och då lyckades jag få med mig Fanny för att vi skulle kunna köra ett vidrigt benpass efteråt. Äntligen är det kul att träna igen vi sporrar varandra till att orka mer. Igår kväll hade jag bjudit hem familjen på middag och efteråt hade vi en skön kväll i soffan. Första gången på hela veckan jag kunde sitta ner med gott samvete och slappna av. Extra mysigt också att familjen kan komma förbi utan att behöva köra bil i tre timmar. Kvarvarande dagar av veckan och helgen är relativt oplanerade och det känns fruktnsvärt skönt efter denna veckan. NQ kommer förbi om en stund och då ska vi göra lite ärenden på stan. Det var veckans utläggning från mig. Killi kill i maggropen, nu stänger jag dagboken. 

tordag/springfeelings

 

onsdag/över min säng

Jag kände att något saknades i mitt sovrum och när tanken på att hänga posters ovanför sängen dök upp i mitt huvud så väntade jag knappt en sekund innan jag beställde ett par. Och nöjd blev jag! Trots att det tog ungefär 10 stycken betongspikar innan jag fick upp dem någorlunda rakt. 

tisdag/kähler pärlemor

 

måndag/coffee please

 

söndag/never say never

Helgen har varit helt  överfylld med jobb. Jag har massor att förbereda inför hemsidan jag jobbat med och som ska vara klar till på onsdag, och såklart att det krånglat en massa, vilket dragit ut på det hela. Unnade mig ändå en paus i lördagskväll i form av grillpremiär och hemmagjorda hamburgare på Fannys balkong (de var SÅ GODA!) och en och en halv timmes lång powerwalk med Fanny och Nina i den något kyliga vårsolen idag. Längtar som sjutton tills det är vår på riktigt så vi kan göra lite mer saker ute. 

lördag/where i belong

 

fredag/balloons

Efter fem hela veckor är ballongerna som jag fick i present från mina arbetskamrater fortfarande stadiga. Bra grejer. 

torsdag/klong äng

I födelsedagspresent av mina fina vänner fick jag den fantastiskt fina vasen Klong. Jag älskar den!

onsdag/happy

 

tisdag/workmode

 

måndag/din tid är nu

I fredags efter jobbet drog jag vidare till jobb nummer två för ett möte, och där fick jag reda på att jag får förlängt juni ut och eventuellt förlängt igen efter det. Det kändes väl lite sådär då jag är riktigt trött på att alltid känna mig lite stressad och inte ha någon fritid, men ändå kul att de vill ha kvar mig. I lördags föreslog Fanny att vi skulle äta frukost ihop hos mig och kolla på lite resor. Sagt och gjort, Fanny tog med grapefrukt och jag ställde mig och bakade frallor. På kvällen var det 50-års för pappa med släkten. Han drog till Japan på jobb dagarna efter vår födelsedag så vi hann inte fira ordentligt. Det var hur som helst roligare än väntat att få umgås med kusinerna igen. Söndagen ägnades åt promenad runt Osudden med Fanny, tvätt och hemmagjort pizza i soffan. Söndagar i sitt esse. Glömmer nästan bort att uppdatera lite när vardagarna är fyllda av vardagsgöra som jobb, träning och matlådor. Samma visa varje vecka, men det är ju inte bara mig det gäller, vilket är rätt skönt. 

söndag/kitchen


RSS 2.0