SATURDAY 31.12.16/new years eve

 

MONDAY 26.12.16

 

SATURDAY 24.12.16

 

FRIDAY 23.12.16

 

THURSDAY 22.12.16


WEDNESDAY 21.12.16

 

TUESDAY 20.12.16/last year

 

MONDAY 19.12.16/christmas gifts

 
 

SUNDAY 18.12.16

 

FRIDAY 16.12.16

Äntligen fredag!!! kväll blir det after work på Harrys med 21 arbetskamrater. Förmodligen blir det relativt tidig hemgång då vi köpt biljetter till årets Hemvändarkväll som även den äger rum på Harrys i morgon. Men innan det ska jag hem till familjen och baka julgodis. Den lilla julkänsla jag hade innan vi åkte till Mexiko är numera fullständigt bortblåst så nu gör jag allt för att få den att komma igen. Det ska bli så mysigt! 

THURSDAY 15.12.16/julmarknad på huseby

 

WEDNESDAY 14.12.16

Det har varit full rulle här sedan jag kom hem. Jag hade en jättemysig helg som bland annat bestod av en hel dag i Jönköping med hela familjen där vi köpte julklappar och åt middag på Pinchos. Min förkylning har inte direkt blivit bättre och jag låter numera som en blandning av en 65-årig rökare och en kille i målbrottet. Fick ändå bita ihop och avverka lite övertid i veckan, vilket förvisso fyllde på potten av timmar som vi tömde när vi var på semester. 

SUNDAY 11.12.16/instagram


FRIDAY 09.12.16/home again

I tisdags eftermiddag kom vi hem från vår fantastiska, fantastiska, fantastiska resa i Mexiko! Vi har haft det så himla bra under våra 2,5 vecka och våra förväntningar har överträffats flera gånger om. Så vad har vi då gjort? Förutom att ligga och svettas vid en av poolarna, dricka söta drinkar, äta tacos och shotta tequila så har vi simmat med delfiner, besökt en Eco Park vid namn Xcaret, åkt runt på Karibiska havet där vi inte fick se några vilda delfiner, men däremot krokodiler, besökt sandön Isla del Holbox, bestigit gamla mayaruiner, besökt den fantastiska stranden i Tulum och snorklat med sköldpaddor och rockor i världens näst största korallrev (som råkade ligga direkt utanför vårt hotell). Jag kommer självklart lägga om massor av bilder från resan, men eftersom det bara är två veckor kvar till jul så vill jag hinna njuta lite av det först. Trots att vi haft det så himla bra så var det ändå ganska skönt att komma hem. Skoja! Jetlaggen har varit olidlig så att gå upp och jobba efter bara tre timmars sömn har inte varit asroligt. Lägg till bilproblem på vägen till jobbet och en fruktansvärd förkylning som slog till i samma stund som jag satte min fot i Sverige och så lite övertid på jobbet. Mamma och pappa var i alla fall supergulliga och hade köpt julstjärnor, julpyntat, fixat en mindre gran och sedan fixat lite vardagsbestyr åt mig i lägenheten medan jag var borta, och jag har även fått lite goda nyheter.

RSS 2.0