SUNDAY 20.11.16/mot mexico

Helgen har rusat förbi i vanlig ordning. Igår var jag på 20 - årsfest för Ellinor, och därefter sov jag hos mina föräldrar och spenderade lite kvalitetstid med dem. Om det var klokt att gå på fest kvällen innan jag skulle spendera nio timmar nattetid på Kastrup följt av ett tretton timmar långt flyg till Mexiko? Förmodligen inte! Men det var kul att få spendera en kväll med mina Åsa-bor och hur sliten jag än känner mig så har jag trots allt en 2,5 veckas lång semester att ta igen mig på (jet lag ej inräknad). Tänk att det äntligen är dags för vår äventyrsresa som vi planerat så länge! Det ryktas att internet är kasst där nere så jag återkommer när jag är hemma igen.

WEDNESDAY 11.16.16

 

TUESDAY 15.11.16


MONDAY 14.11.16/apartment details


FRIDAY 11.11.16/äntligen är det dags

Äntligen är det dags för julmys och julbaket kan börja! Ikväll ska jag och Fanny baka tre olika sorters lussebullar, dricka glögg och lyssna på julmusik, och i morgon ska vi på julmarknad i Huseby. Eftersom vi missar både första och andra advent så kanske det till och med är tillåtet att börja julpynta lite? Jag älskar julen! Det ska i vilket fall som helst bli skönt med lugn helg.

WEDNESDAY 08.11.16/bruised eye and neck for halloween


SUNDAY 06.11.16

Om någon mot förmodan skulle ha missat det så inleddes första november med snö och minusgrader. Pappa som sa att jag var tokig när jag var förbi förra helgen och ville byta till vinterdäck på bilen. Det visade sig att jag inte var så tokig trots allt då alla människor fick eld i baken och skulle byta på samma gång i veckan. Mina däck var dock obalanserade och efter en sväng på verkstaden förblev de obalanserade. Älskar den bilen alltså. I fredags trotsade jag och Fanny snöovädret för att åka till Jönköping och IKEA för att köpa julklappspapper. Det blev givetvis massa annan (jul)shopping också, men julklappspappret hade högsta prioritet. Igår var vi hemma i Reftele en sväng så lillasyster Ellen kunde sminka oss inför Fannys halloweenfest på kvällen. Det var kanontrevligt och det hela avslutades på Harrys. Idag är jag som förutspått knappt en funktionsduglig människa och gör så få knop som det är möjligt. Ändå helt okej söndagsgöra. 

SATURDAY 05.11.16/autumn mix

Ja, fika och gå skogspromenader är väl i stort sett den enda man gör på hösten? Mysigt är det i alla fall. 

FRIDAY 04.11.16

 

THURSDAY 03.11.16

 

WEDNESDAY 02.11.16


TUESDAY 01.11.16


RSS 2.0