MONDAY 31.10.16

 
 
 
 

SUNDAY 30.10.16/new sideboard

 

SATURDAY 29.10.16/autumn light

 

FRIDAY 28.10.16

 

THURSDAY 27.10.16

 

WEDNESDAY 26.10.16


TUESDAY 25.10.16

 
 

MONDAY 24.10.16/gamla favoriter från första hösten i kalmar

Jag har haft en väldigt lugn helg. Regnet har öst ner och temperaturen har legat under fem så det har ändå känts okej. Man borde såklart ta tillvara på vardagarna mer, men det blir sällan av mellan jobb och vardagsbestyr. Fanny och jag trotsade ändå regnet och gjorde stan i lördags, åt en snabblunch och rullade sedan iväg på årets första julmarknad i Åminne. Och ja, det är fullt rimligt att gå på julmarknad i oktober. Nackdelen är väl att jag vill börja pynta och dona på stört! Efteråt myste vi med fika i min soffa. Igår spenderade jag dagen hos mamma och pappa där vi åt söndagsmiddag och spenderade lite kvalitetstid ihop. 

SUNDAY 23.10.16

Alltså jag har blivit en sån kaffe-tant! Att det gör sig bra på bild är ju också trevligt. 

SATURDAY 22.10.16/chocolate fudge brownie and vanilla ice cream

 

FRIDAY 21.10.16


THURSDAY 20.10.16/coffee break

 

WEDNESDAY 19.10.16/ingefärsshot

Jag började känna mig lite krasslig i början på förra veckan med förkylningsblåsor och ont i halsen, och eftersom jag tidigare trillat över ett recept på en ingefärsshot så bestämde jag mig för att prova den. Den var väldigt god (och stark) och någon förkylning har ännu inte brutit ut. 

TUESDAY 18.10.16/kitchen details

 

MONDAY 17.10.16

 
 

SUNDAY 16.10.16

Ah, jag har haft en ganska go helg efter en lugn vecka på jobbet. Piffade och fotade min brors lägenhet i fredags och efteråt köpte två övertrötta och utsvultna tjejer kebab som avnjöts i Fannys soffa. Igår följde jag även med Fanny till Växjö där vi hälsade på hennes Lisa, åt lunch och tog en tur på stan innan vi rullade hemåt igen. Vi avslutade vår tur med att köpa med oss kaffe och sätta oss vid ett mysigt ställe. Standard när vi vill dra ut på att umgås och inte riktigt är redo för att åka hem. Idag blir det standardsysslor som jobb från soffan, matlådor och vila inför en ny jobbvecka. Ändå lite skönt. Jag har fått ett superspännande uppdrag på jobbet där jag ska marknadsföra testcentret på BabyBjörn's hemsida. Lite tråkigt är väl att vi måste kolla allt med huvudkontoret i Stockholm och följa deras riktlinjer, men annars jättekul! Det har redan pratats om att köra med bilar på våra plastprodukter för att visa vad de tål. 

FRIDAY 14.10.16/det finns alltid något att fira

Fanny säger att det alltid finns något att fira och därmed finns det alltid en anledning till att dricka bubbel. Så rätt man kan ha då. 

THURSDAY 13.10.16

 

WEDNESDAY 12.10.16/into the woods

 

TUESDAY 11.10.16/my kitchen

Köksbordet var i behov av lite uppfräschning så en ny blomma (som ser död ut) fick följa med hem från Blomsterlandet. Min fina mamma köpte även en ny pinnstol till mig så nu börjar jag bli riktigt nöjd med mitt kök. 

SUNDAY 02.10.16

Vilken fruktansvärt jobbig vecka det varit! Både förra och denna veckan har jag jobbat 50 timmar då vi haft så mycket att göra på jobbet, och de senaste dagarna har knappt orkat stå upprätt när jag kommit hem. Fördelen är att flexen fyllts på rejält, vilket behövs inför min och Fannys kommande resa. Nästan så att det får vara lite mer övertid så jag har lite fler timmar att plocka ut, men helst om ett tag så jag får ladda om batterierna. I onsdags fyllde min bror år och nu är han så vuxen att han bjöd in till kalas i fredags kväll som inte på något sätt anordnats av vår kära mor. Om man bortser från att det var hon som sa åt honom att göra det. Jag har även njutit av det strålande, men ack så kyliga höstvädret, och i lördags drog jag och Fanny ut på en semi-spontan utgång. Vi hade pratat om att det vore roligt att gå ut då det var ett tag sedan, och vid 10-tiden i lördagskväll stod en full och go Fanny utanför dörren så det var bara att svira om. Kul det blev! Idag blir det dock horisontal läge större delen av dagen. Jag borde jobba lite hemifrån, men jag får se om jag orkar. 

lördag/breakfast in bed


fredag/autumn sun

 

torsdag/patterns

 

onsdag/min hall

Jag köpte en sideboard på Åhléns (som jag släpade själv hela vägen upp för backen och monterade ihop, pluspoäng) och då fick klädhästen ta plats i hallen istället där jag tycker den gjorde sig ganska bra. Efter lite letande hittade jag även den perfekta hallspegeln som Daniel äntligen satte upp efter att den stått på golvet i över två månader.

måndag/nu är det höst

 

söndag/godingar från min mobil

 

RSS 2.0