lördag/godingar från öland förra sommaren

 

fredag/favorit

 

torsdag/utanför café utsikten

 

onsdag/hembakta bullar

Jag och Fanny bakade bullar under en av våra regninga semesterdagar, och jösses vad goda de blev! Fanny var insnöad på kardemummabullar så vi letade fram ett recept där man glaserade bullarna med en klibbig sörja på kardemumma och kanel och det blev en hit. 

tisdag/en molnig dag på bolmen

 

måndag/tapas

 

söndag/sensommar

Det har varit en helg fylld med födelsedagsfiranden. Tre stycken för att vara noga, och i morgon blir det ett till då mamma fyller år. I fredags firande vi lillasyster Ellen som
fyllde 18, vilket var hur mysigt som
helst, och i lördags firade vi först morfar och senare överraskade vi Daniel som fyllt 25. Idag har jag ska jag bara slappa efter en hektisk vecka och ladda upp inför den kommande veckans övertid. 

lördag/födelsedagsfirande

 

torsdag/lite mer från spanien

 

onsdag/blueberry pie

 

tisdag/black and white

 

måndag/kossorna

 

söndag/a lonely road

Veckan har bjudit på strålande sol, sommarvärme, ett givande möte på kommunhuset om vår kommande hemsida, ett par svettiga träningspass och ångest över framtiden som ännu är så oklar. Helgen har i sin tur bjudit på ett par timmars jobb från soffan, en tur till Jönköping med Fanny där vi hade en supermysig dag, åt gott och jag fick med mig födelsedagspresenter 60% av familjen, en kylig söndagspromenad och kaffe på Fannys balkong. Helt okej helg med tanke på att det inte händer så fasligt mycket just nu. 

lördag/en sommarblandning

 

fredag/på ängaberget

 

torsdag/pink roses

 

onsdag/påväg hem från picknick

 

tisdag/spräckt

Min mamma brukar skoja om att jag är otursförföljd och ibland tror jag att hon har rätt. Jag spräckte min telefon för några veckor sedan, och inte genom att tappa den som vanligt folk gör. Nej, jag tappar stickkontakten till datorladdaren på hemknappen och hela skärmen spricker. Och i onsdags på jobbet, när jag ska jobba över två timmar, så slutar skärmen att fungera helt. Nina var som tur var hemskt snäll och tog med sig telefonen när hon slutade och lämnade in den på lagning. Dessvärre landade stickkontakten på hemknappen som även den sprack, och den byter man tydligen inte så fingeravtryck kommer aldrig fungera igen. Vad har mer hänt på sistone då? Jo, utöver detta så har jag sparat ihop till en ny ljuddämpare till bilen och när pappa äntligen håller på att byta den upptäcker han att även den mittersta ljuddämparen är sönder. Det blir femte gången jag lagar den bilen sedan jag köpte den för ett år sedan, och jag får nog säga som min chef på jobbet sa: "den bilen har du fått för alla dina synder". Nog med gnäll, nu vet ni läget. Hej då. 
 

måndag/take a breath

 

söndag/paus

Det blev en liten paus härifrån för mig. Det har varit mycket som hänt på sistone och utöver det har jag inte riktigt haft någon lust. Det känns verkligen som att både sommaren och alla roliga planer tog slut efter Värnamodagarna, som i sin tur bjöd på 30 graders värme och fint sällskap. Förra helgen åt jag, Fanny och Nina frukost hemma hos mig, och på kvällen drack jag och Fanny bubbel, lagade middag och chillade i soffan, följt av en sväng på Östregårds loppis i Moheda på söndagen. Denna helgen skiljer sig inte särskilt mycket från förra när det kommer till lugna planer. I fredags hade jag Isabell, Daniel och Oscar över på middag och vi alla däckade i soffan efter ett par glas rödvin, och resten av helgen har jag ägnat åt rensning och städning av lägenheten, tillverkning av matlådor och lite mys hos mamma och pappa. Hoppas verkligen det händer något spännande snart igen för såhär kan vi ju inte ha det hela hösten. Även om hösten även den har sin charm. 

RSS 2.0