FRIDAY 30.06.17/nytt soffbord och ny matta

 

THURSDAY 29.06.17

Vilken fullspäckad vecka det varit, både på jobbet och saker som behövts göras hemma. Ser fram emot en relativt lugn helg med många timmars sömn. Planen är "datenight" med Albin i Jönköping i morgon då vi ska köpa blommor till lägenheten, äta middag på Bada Bing och avslutningsvis se en bio om vi hinner. På lördag ska jag baka lite att fylla upp frysen med inför sommarens utflykter, och på kvällen ska vi på 25-årsfest hos Johan i Anderstorp. Tänkte dock ta det väldigt lugnt. Fråga: Vart är sommarvärmen? Små snuttar då och då räknas faktiskt inte som sommar. 

WEDNESDAY 28.0.17/scones for breakfast

 

TUESDAY 27.06.17

 

MONDAY 26.06.17

Midsommar är över och så även långledigheten. Jag jobbade hemifrån i torsdags så jag fick en extra dag borta från jobbet och gjorde då det gamla vanliga, dvs jobb och ärenden. Skönt! Midsommarafton spenderades i Anderstorp hos Albins kompisar. Det var midsommarlunch, nubbe, lekar, grill, vin och trevligt umgänge i kalla 14 grader och regn. Jag valde för första gången bort att göra en egen midsommarkrans och köpte en färdig för att undvika onödig stress och oreda. Lördagen spenderade vi i horisontalt läge i soffan hela dagen, och i söndags var jag rastlös igen och som tur var så hade jag och Fanny bestämt att vi skulle åka till Getinge utanför Halmstad och plocka jordgubbar. Efter att vi fått ihop fem kilo så virrade vi runt för att hitta ett lämpligt ställe att äta lunch på, och på hemvägen gjorde vi en avstickare till Ullis där vi gjorde några snabba fynd. Väldigt mysig dagsutflykt och perfekt avslut på helgen.  

SUNDAY 25.06.17

 

SATURDAY 24.06.17

 

FRIDAY 23.06.17/mer från Ellens student


THURSDAY 22.06.17/när minstingen i syskonskaran tog studenten

 

WEDNESDAY 21.06.17


TUESDAY 20.06.17

Såhär ser det inte ut på mitt vardagsrumsbord just nu. Vi har nämligen köpt ett nytt bord som är betydligt större, vilket är så skönt då man får plats med annat än inredning på det (läs mat). 

MONDAY 19.06.17/favoriter från Prag

Solen har närvarat i helgen och livet har därmed känts väldigt enkelt. I fredags jobbade jag hemifrån hela dagen, med paus för att göra diverse ärenden. Perfekt att  jobba hemifrån på fredagar då jag hinner med både jobb och massa annat som jag inte hinner med på veckorna. I lördags var jag superrastlös så jag och Albin tog bilen för en utflykt. Första stoppet var Gislaved där Albin köpte skjorta och jag kaffekoppar från Mateus. Sedan åkte vi vidare till Jönköping där vi åt lunch i solen. Tanken var att vi skulle åka ytterligare någonstans och leka med gopron, men vi åkte hem så jag kunde dricka kaffe med Fanny innan vi rullade vidare till Anderstorp för att grilla. I söndags åkte jag och Fanny ut till Lången för att spendera dagen i 23 grader och strålande sol. Dock var det supermolnigt första halvan av dagen och vi hade sällskap av tre snokar på bryggan. Ändå lyckades jag bränna mig i ansiktet och ta ett supersnabbt dopp i sjön innan jag flög upp av rädsla för att snokarna skulle simma runt mina fötter. 
 

SUNDAY 18.06.17

 

SATURDAY 17.06.17

 

FRIDAY 16.06.17

 

THURSDAY 15.06.17

 

WEDNESDAY 14.06.17

I födelsedagspresent av mina föräldrar fick jag en Moccamaster. Helt fantastisk! Till den köpte jag nya kaffekoppar från Mateus. 

TUESDAY 13.06.17/tapas på Storgatsbacken

Nu har det förvisso gått ett bra tag sedan jag fyllde år, men då bjöd jag in till tapasmiddag och vi drack rödvin, shottade tequila, åt små kycklingfajitas, smördegssnurror med pesto, snittar med creme fraiche, rödlök och rom, frukt samt ost och brie. Mums!

MONDAY 12.06.17/blandat från sistone

 

SUNDAY 11.06.17

Jag grävde fram en bild på mig från New York som jag gjorde en förstoring av. Jag blev så nöjd! Nu hänger den dock ovanför soffan. 

SATURDAY 10.06.17

Även denna vecka blev en kortvecka när det kommer till jobb, bara två dagar på kontoret, men en väldigt fullspäckad vecka i övrigt. I torsdags hade vi personallotteri på jobbet så jag jobbade över ända till 19 för att jag inte skulle missa något då det var mitt första någonsin. Igår tog minstingen i familjen Svensson studenten så vi åkte ner till Halmstad tidigt på morgonen för att se utsläppet och resten av dagen spenderade vi med att uppvakta henne. Tänk att tiden går så fruktansvärt fort. Idag har jag ätit lunch med Fanny och bakat jordgubbstårta till Albins 25-årsfest ikväll. Vi ska vara i Gislaved och trotsa regnvädret med att grilla. Ser fram emot att inte lyfta ett finger i morgon. 

FRIDAY 09.06.17

 

THURSDAY 08.06.17

 

WEDNESDAY 07.06.17

Långhelgen är över, och bra har den varit! Lugn, men produktiv och mysig. I lördags åkte vi till Jönköping för att köpa ny inredningen till garderoben efter att den rasade ihop tidigare i veckan. Jag fick för mig att vara en bra flickvän och lät Albin välja vilka grejer vi skulle ha, vilket jag ångrade så fort vi kom hem då garderoben numera ser ut som en mindre industri. Men det blev mycket mer ordning och väldigt bra förvaringsmässigt. Vi mötte sedan upp mina föräldrar, mina syskon och Agnes och blev då bjudna på lunch. Efteråt shoppade vi lite till och avslutningsvis åkte vi till utsiktsplatsen i Taberg och åt glass. På söndagen kom morfar och mormor förbi för att sätta upp alla grejer i garderoben och direkt därefter åkte vi till farfar i Hamra för att äta grillat i ösregnet. I måndags jobbade jag hemifrån hela dagen, med en liten paus för kaffe med svärmor, och igår, på självaste Sveriges nationaldag så stod jag i köket halva dagen och bakade tårtor till Albins födelsedagsfika som sedan upptog resten av dagen. Helt slut var vi båda på kvällen. Idag fyller min fina, fina Albin 25 år så jag ska gå lite tidigare från jobbet så jag hinner hem före honom och kan överraska honom med tapas och bubbel. 

TUESDAY 06.06.17

 

MONDAY 05.06.17

 

SUNDAY 04.06.17/Prague part XI

 
 

SATURDAY 02.06.17/Prague part X

 

FRIDAY 02.06.17

 
 

THURSDAY 01.05.17/Prague part IX

 

RSS 2.0