WEDNESDAY 31.05.17/Prague part VIII

Hur jag fick med tjejen-som-hatar-öl på ölprovning i Prag är lite av ett mysterium även för mig. Men det var coolt och jag var nöjd. 

TUESDAY 30.05.17/Prague part VII

 

MONDAY 29.05.17/Prague part VI

Vilken fantastisk långhelg det har varit! Och fort har den gått! Har aldrig varit ledig såhär länge utan att det varit semester, och ändå vill jag ha mer. I fredags förmiddag tog jag och Albin en sväng på stan där vi gjorde diverse inköp och tog en fika med hans mamma. Resten av dagen spenderade jag och Fanny med att sola, fika och lösa världsproblem på hennes lilla gräsplätt. Lördagen spenderade vi ute i hennes mormor och morfars stuga där vi badade (årets andra dopp för min del) och solade. Kvällen fortsatte hemma hos mig med grillat och massor av vin med Anna och Sandra innan vi begav oss ut på stan. Det levde dock inte riktigt upp till mina förväntningar och jag drog hem tidigt. Var dock ändå sliten under söndagen så förutom middag hos mamma och pappa där vi firade morsdag, och en snabb sväng hos Albins mamma därefter, så gjorde vi inte många knop. Denna veckan verkar solen dock lysa med sin frånvaro och den fick en sådär kul start. Jag sover jättedåligt då jag får svårt att andas av min pollenallergi (och även av värmen de senaste dagarna), och när jag bestämt mig för att strunta i morgonträningen och istället sova lite längre så rasar garderoben ihop och jag får istället ställa mig och rensa upp bland allt kaos. Inte alls roligt. 

SUNDAY 28.05.17/Prague part V

 

SATURDAY 27.05.17/Prague part IV

 

FRIDAY 26.05.17/Prague part III

 

THURSDAY 25.05.17

Vilken go vecka detta är! Jag jobbade enbart i måndags då vi i e-handelsteamet på Svenssons skulle spendera tisdag till onsdag på e-handelsmässa i Göteborg. Där fick vi lyssna på coola föreläsare som Apple, Google, Klarna, Laila Bagge, Per Holknekt och Mikkey Dee. Vi blev bjudna på bubbel och fick åka karuseller på ett nästintill folktomt Liseberg. På kvällen var Peter Siepen dj under middagen och Dead by April spelade inpå småtimmarna. På onsdagen avverkade vi endast lite mejl under frukosten och besökte Göteborgsbutikerna innan vi tog helg och begav oss hemåt. Jobb är alltid jobb och kan verkligen suga musten ur en ibland, men ibland är det så himla kul. Idag är det röd dag så jag ska dona lite hemma, äta lunch med Fanny och Nina, baka en kaka och NJUTA av solen som överraskande och fantastiskt nog hänger sig kvar. 

WEDNESDAY 24.05.17/Prague part II

 
 

TUESDAY 23.05.17/Prague part I

 

MONDAY 22.05.17


SUNDAY 21.05.17

Alltså vilken fantastisk helg! I fredags packade jag ihop jobbet tidigt för att först åka och klippa mig och sedan spendera eftermiddagen i solen med Fanny. På kvällen kom hon och Oskar förbi för lite bubbel i kvällssolen innan vi gick ner till nyöppnade Cheers precis nedanför vår lägenhet där vi åt middag och drack drinkar. Termometern visade 28 grader och humöret var på topp! Igår packade jag och A ihop lunch och solstolar och åkte sedan till Näsudden där vi spenderade vi spenderade dagen och tog årets först dopp. Det var inte ett dugg varmt. På kvällen gick vi till Cheers (igen) och åt middag med lite kompisar. Egentligen inte superhäftig mat, men himla kul att hänga på ett nytt ställe. Efteråt blev det festligheter hemma hos oss in på småtimmarna. Fler såna här varma sommarhelger i framtiden tack! Idag är vi väldigt slitna så vi ligger i soffan och laddar inför en ny arbetsvecka som kommer bli väldigt kort och rolig för min del. 

SATURDAY 20.05.17/breakfast

 
 

FRIDAY 19.05.17/when I work from home

 Såhär ser det oftast ut när jag jobbar hemifrån, men inte idag för solen skiner och termometern visar 24 grader så jag avslutade dagens arbetsdag tidigt för att hänga i solen med Fanny.

THURSDAY 18.05.17/from my man

 

WEDNESDAY 17.05.17/our new bed

Det har skett en hel del förändringar i lägenheten på sistone. Anledningen? Jag bor inte längre själv utan är numera sambo. Det föll sig ganska naturligt att A flyttade in hos mig då han redan spenderade i princip varje natt i min lägenhet, och dels sa han att han trivdes mer hos mig då det var så fint och ombonat (hihi). Jag kände ändå att jag ville göra det mer vårt så vi har bytt ut en del grejer, A har tillfört några saker från sin lägenhet samt att vi köpt en helt fantastisk 180 cm stor säng. Jag älskar den! Allltså på riktigt, jag kan sitta på jobbet och längta hem till denna fantastiska skapelse. 140 cm dög fint i början, men ska man sova varje natt ihop behövs utrymme och komfort. I övrigt trivs vi jättebra med att bo ihop. Min enda svårighet är städningen. Från att gå från att vara pedant och ständigt ha det städat, till att någon annan kommer och stökar ner.

TUESDAY 16.05.17/varberg

Jag och A var i Ullis på lampjakt och beslutade oss för att avsluta färden med att inviga Gopron i Varberg. Vädret var inte direkt på topp i vanlig ordning, men det var mysigt ändå. Och ja, jag är störtnöjd med min nya kamera. 

MONDAY 15.05.17/ny leksak

 

SUNDAY 14.05.17

 

SATURDAY 13.05.17

Underbara helg! Idag tänkte jag att jag skulle bocka av del på att-göra-listan och ikväll ska vi på middag ute i Ås. I morgon tänkte vi åka till Ljungby och kolla på älgbebisar hos A's moster. Hoppas vädret är med oss. 

FRIDAY 12.05.07

Jag är tillbaka. Igen. Det har varit väldigt intensivt den senaste tiden och många omställningar i livet har gjort att tiden inte riktigt räckt till. Mitt nya jobb är så himla roligt, men också väldigt tidskrävande. Jag åker hemifrån 07:15 på morgonen och är hemma 17:30 på kvällen varje dag så den lilla tiden jag får över går oftast åt till diverse måsten och korta stunder av kvalitétstid med mina närmaste. Fördelen är i alla fall att jag kan jobba mycket hemifrån och jag har gjort det lite till standard att göra det på fredagar. Jag har även slutfört mitt sista uppdrag för Konjunkturpaketet, vilket var en stor lättnad då jag slipper stressa över det. Som bilderna skvallrar om så har jag även hunnit med en resa med Fanny. Vi spenderade en fantastisk påskhelg i Prag där vi turistade, fotade, shoppade, fikade och promenerade runt. Allt gjorde vi i omåttliga mängder och benen värkte i stort sett varje kväll då vi gick igenomsnitt 1,6 mil om dagen. Mer bilder kommer! 

RSS 2.0