MONDAY 30.04.18

 

SUNDAY 29.04.18/coffee in bed

 

SATURDAY 28.04.18/bedroom


FRIDAY 27.04.18

 

THURSDAY 26.04.18

 

WEDNESDAY 25.04.18/vår matplats

På bilderna kan ni skåda vår numera inte så nya matplats. Spegeln fick jag via jobbet och jag ÄLSKAR den. Den är enorm och har ett rökigt glas, vilket jag tycker är häftigt då det inte känns som en helt vanlig spegel. Taklampan har jag varit sugen på i över ett år och nu fick jag den i födelsedagspresent av mamma och pappa. Vi har även numera fyra likadana pinnstolar istället för fyra olika, omålade loppisfynd. Jag tyckte det kändes lite mer stilfullt så. 

TUESDAY 24.04.18

 

MONDAY 23.04.18

 

SUNDAY 22.04.18

 

FRIDAY 20.14.18/dinner and drinks

 

THURSDAY 19.01.18

 

WEDNESDAY 18.04.18

 

TUESDAY 17.04.18

 

MONDAY 16.04.18

Jag är så nöjd med våra gardiner som skymtas i bakgrunden. Det tog en stund innan vi hittade något som vi båda gillade och när vi väl fick upp dessa tunga, midnattsblå sammetagardiner på gardinskena, men vita, skira gardiner under så blev vi båda oförskämt nöjda. Dessutom är det perfekt att dra igen de tunna gardinerna för att minska insyn nu när vi numera bor på markplan med ett sovrumsfönster som vätter mot parkeringen. 

SUNDAY 15.04.18/vår hall

Så var denna veckan, och därmed även helgen slut. Jag har haft supermycket på jobbet den senaste tiden, vilket såklart är superkul (hatar att sitta och rulla tummarna), men det blir inte så mycket tid över till annat, till exempel inspirationssidor till hemsidan eller spontana utflykter efter jobbet. I onsdags tog vi alla fall vara på vädret och det som återstod av dagen genom att inviga vår nya grill. Mattias och barnen kom förbi så det blev en helkväll. Vädret har varit helt fantastiskt sedan vi kom hem från Amsterdam. Sol och upp mot 20 plusgrader vissa dagar. Så skönt! Hur som helst, helgen var så mysig och vi fick verkligen återhämta oss genom att ta det lugnt och bara göra saker vi kände för. I fredags hade jag och A en bättre date night. Vi åkte till Jönköping och åt middag på Bada Bing följt av Tårtgeneralen på bio. Filip och Fredrik var på plats och pratade om filmen (och såklart massa annat) och det var riktigt kul! Och ja, jag hade såklart kollat upp detta sedan innan och beslutat mig för att överaska A. I lördags blev vi bjudna på lunch hos mina föräldrar. A bytte däck på min bil och sedan åkte vi ut till Ängaberget där vi strosade runt en stund. På kvällen köpte vi hem massa gott och myste i soffan. Idag startade vi dagen med krabbelurer, färsk frukt och nutella till frukost. Aldrig gjort det innan, men fy sjutton vad gott det var! Kanske inget man gör varje helg dock. Resten av dagen har vi tagit det riktigt lugnt, med undantag för en promenad då vi handlade ingredienser till lunch. Risotto med grillad kyckling. Mums! Mycket mat, men det är väl ändå vad livet går ut på? Världens bästa morfar har legat på sjukhus i över en vecka så vi har spenderat en del tid hos honom. Tur det inte är något fel på hans humör i alla fall. 

SATURDAY 04.14.18

 

FRIDAY 13.04.18/fredagen den trettonde

Arbetsveckan är överstökad och ikväll är det date night med min man. Trevlig helg! 

THURSDAY 12.04.18/Skylounge

Efter vi varit på Heiniken Experience och ätit lunch på Foodhallen åkte vi till Skylounge där jag drack mitt livs mest påkostade drink och njöt av utsikten över Amsterdam i varierande solsken och plusgrader. Det var helt fantastiskt efter ett par månader präglade av tvåsiffriga minusgrader och kompakt mörker. Albin var dessutom på mycket bättre humör än han såg ut att vara. Även om han kanske var liiiiite trött på allt mitt fotande. 

WEDNESDAY 11.04.18/Heiniken Experience

Sista dagen (som kändes som två dagar då vi hann med så himla mycket) besökte vi Heiniken Experience. Det var coolt. Efteråt åkte vi till Foodhallen och åt lunch. Det är ytterligare ett ställe jag kollat upp tidigare och som vi båda rekommenderar. 

TUESDAY 10.04.18/frukost i Amsterdam

Första dagen i Amsterdam hyrde vi varsin röd cykel och styrde mot MOOK panncakes för frukost. Jag hade kollat upp detta ställe tidigare och det levde precis upp till våra förväntningar. Jag tog pannkakor med färsk frukt och chokladsås, och A tog ett monster med lök, ost och bacon. Till det drack vi färskpressad ananasjuice. Överlag var det väldigt väldigt mycket pannkakor i Amsterdam. Och bröd, pommes, öl (Heiniken i synnerhet). Ja, listan med onyttigheter kan göras lång. 

MONDAY 09.04.18/Amsterdam pt.1

 

SUNDAY 08.04.18

 

SATURDAY 07.04.18

En av de bästa sakerna med helg? Man kan duka fram en riktig pangfrukost som man kan njuta av länge med bästa sällskapet. Älskar det! Annars då? Det är solsken och plusgrader ute och jag känner mig rastlös så jag och A ska åka till Ullis en sväng och ikväll kommer mina kära Åsbor hit på försenad födelsedags/inflyttningsmiddag. Mys!

THURSDAY 05.04.18/throwback to Paris

Jag har inte riktigt hunnit med bilderna från Amsterdam ännu så jag bjuder på en tillbakablick från Paris så länge. 

WEDNESDAY 04.04.18

 

TUESDAY 03.04.18/vårt vitrinskåp

Vi funderade på att köpa detta vitrinskåp redan för ett år sedan, men beslutade oss för att köpa ett billigare alternativ. Jag har sedan dess inte kunnat släppa tanken på detta vitrinskåp och när vi nu flyttade till en ny lägenhet fick jag möjlighet att köpa det, och vi är så NÖJDA! Efter lite om och men har morfar nu även satt in belysningen så vårt finporslin glimrar fint om kvällarna. Även den stora Gloria-ljusstaken från Klong är ny och det var en födelsedagspresent till mig själv. Hehe. 

MONDAY 02.04.18

 

SUNDAY 01.04.18/sunday breakfast


RSS 2.0