SUNDAY 18.02.18/från min mobil

 
Jag har blivit riktigt dålig på att fota på sistone, och när jag fotar blir det mest inredning och mat (vilket framgår ovan), men här kommer ett lass med bilder från min telefon på sistone. Annars då? Vilken vecka det varit! Förra söndagen när A stod och diskade började det forsa ut vatten mellan köksskåpet och golvet, och först på tisdagen, efter att det börjat läcka vatten ner till bokhandeln under oss, knackade de på dörren och frågade om vi hade en vattenläcka. Då hade vi ringt fastighetsskötarnas kundservice flera gånger och det var rena turen att jag jobbade hemma just den dagen. De fixade läckan, men lämnade sedan vårt kök i kaos med diverse enorma avfuktningsmaskiner, fuktskadade täckskivor och plasthinkar omkringspridda. Tur vi flyttar om 1,5 vecka. 
 
I onsdags var det alla hjärtans dag och det var mysigt. A hade gett order om att jag skulle vara hemma från jobbet senast fem. Detta blev dock en av mina stressigare dagar på jobbet och att gå tidigare var egentligen inte att tänka på, men det löste sig, och väl hemma bjöd A på middag på Tapasmarket. Så mysigt. Av mig fick han ölglas till sin samling, några goda öl, ölkorv och godis. Sedan dess har det varit flyttpackning på schemat all ledig tid. Hur mycket saker har vi egentligen?! Att flytta alla lådor och möbler kommer bli en mardröm. Det enda vi prioriterat utöver det är träning. Och fan vad kul det är nu! Både jag och A tränar varje dag och det går så bra! Trots att jag alltid mest gillat att träna själv, på mina egna villkor, så måste jag medge att det är roligt att ha någon att gå till gymmet med. Och byta några svettiga pussar med i vilopauserna, hehehhe. 
 
Helgen då? I lördags vaknade jag dock omänskligt tidigt (halv sex) och gick på en riktigt halkig promenad innan vi gick en runda på stan följt av en sväng till Anderstorp där vi lämnade av en försenad födelsedagspresent till lilla Tyra, följt av en sväng till Gislaved där vi hämtade fler flyttlådor hos svärmor, följt av en sväng till mina föräldrar i Reftele där vi hämtade våra reservnycklar och fönsterputsarmaskin. Avslutningsvis åkte vi hem och flyttpackade lite till innan vi gick ut och åt middag på den nyöppnade restaurangen Madame i Gummifabriken med David, Fanny och Oskar. Jag åt torsk med potatispuré och rödvinsås som var oerhört vällagad, men dessvärre lite smaklös. Idag är vi lite sega, men vi ska avverka ett träningspass innan vi spenderar resten av dagen i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0