MONDAY 09.07.18

Svenska jordgubbar, finns det ens något bättre? Jag blir helt lyrisk så fort de första svenska jordgubbarna kommer ut i butik under försommaren och betalar gladeligen 40 kr för fem små röda, söta lyckopiller i plastförpackning innan man istället kan köpa dem för 40 kr/litern under högsommaren. 
 
Sista helgen innan semestern är över och det har varit en väldigt bra sådan. Solen har skinit och temperaturen har legat mellan 26-30 varma grader. Så sjukt att det nästan känns som överkurs med en utlandsresa nästa vecka. I veckan har vi uppgraderat webben, något som vi förberett inför hela våren och som krävde otaliga timmar av kontroller, problem och problemlösningar. Jag fick lov att börja klockan 6-6:30 flera dagar denna veckan för att jag (och mina kollegor såklart) skulle hinna fram till eventuella problem före kunderna, och utöver det har jag förberett ytterligare inför semestern som nu faktiskt står på förstutrappen. Det blev till och med lite för mycket där ett tag när en leverantör inte samtyckte med vår rea-kommunikation så jag fick justera all vår digitala kommunikation som jag jobbat med i två veckor på en dag.
 
Men nog om jobbveckan, nu återgår vi till helgen. I fredags kom Isabell, Oscar och Calle förbi och grillade innan vi knallade bort till Gästis och tog ett par drinkar. Framåt midnatt blev vi sugna på dessert som dessvärre uteblev hemma hos oss till förmån för drinkarna, så vi åkte till McDonalds för att köpa McFlurry. När vi sänkt glassen blev vi sugna på hamburgare och pommes så vi beställde en runda till. Det blev med andra ord en andra middag fast i omvänd ordning, och kvällen blev så lyckad! På lördagen jobbade A så jag åkte hem till mamma och pappa och hängde med dem i solen en stund. När A jobbat klart anslöt även han, min bror och Agnes och tillsammans åt vi lunch på altanen tills himlen bokstavligt talat öppnade sig och vi fick avsluta middagen inomhus. Mamma och pappa skulle åka utomlands på söndagen så vi passade på att säga hej då eftersom vi sedan inte kommer ses på minst 4 veckor då jag och A åker på vår resa på fredag. FATTAR NI ATT VI ÅKER PÅ FREDAG?! Skoja! Jag är faktiskt inte superdupertaggad. Dels för att jag har hört många skräckhistorier om hur skitigt det är där, hur många turister som blivit rånade, att vi har en restid på 36 timmar enkel resa och att det är mycket på jobbet som jag är orolig över kommer krångla när jag är borta, men jag hoppas att det innebär att jag bara kan bli positivit överraskad, och jag åker ju faktiskt med min favoritmänniska i hela världen så det kan ju bara bli bra?! På lördagskvällen åkte vi till Tina och Mattias. Vi såg det sista av fotbollsmatchen mellan England och Sverige (mitt intresse för fotboll är lika med 0, men det var ändå tråkigt att Sverige förlorade) och åt middag. Sedan kom det över ytterligare ett gäng och det hela blev till en fest. Större delen av söndagen spenderade dels i horisontalt läge i soffan och dels i horisontalt läge på en handduk på stranden. Sov skitdåligt under natten pga asvarmt i lägenheten. I veckan ska jag jobba bort de sista förberedelserna inför semestern och fixa inför den stundande resan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0